ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Medicină de familie Medicină de familie Bucuresti

Cancerul de san nu este o batalie pierduta. Iata de ce!

Autor: Centrul Medical Gynecoland - Clinica

Cancerul de san a devenit o realitate pentru femeile din intreaga lume, in Romania inregistrandu-se peste 6000 de cazuri noi, anual. Cu toate aceastea, cancerul de san nu mai sta sub semnul intrebarii atunci cand vrem sa stim cum sa ne ferim de el. Avem destule informatii pentru a ne proteja de aceasta afectiune, iar acum explicatiile vin direct de la medic!
Dr. Ioan Stoian - medic primar obstetrica-ginecologie, ROYAL HOSPITAL BUCHAREST - a realizat o serie de clipuri informative, denumite Lectii de Sanatate , despre conditiile in care poate aparea cancerul de san si modalitatile prin care poate fi prevenit, diagnosticat precoce si chiar vindecat.
Campania Lectii de Sanatate isi propune informarea femeilor din Romania cu privire la riscul la care sunt expuse, precum si incurajarea ingrijirii preventive, atunci cand vine vorba de sanatate.
Filmele pot fi urmarire, atat pe website-ul clinicii (www.gynecoland.ro), cat si pe pagina oficiala de Facebook si canalul de Youtube al clinicii. Trebuie doar sa va faceti timp pentru a va cunoaste "inamicul" si pentru a incepe sa luati atitudine impotriva lui!
Va invit sa urmariti Lectia de Sanatate: "Preventia cancerului de san" si sa participati la raspandirea informatiei, distribuind clipurile prietenelor.
Fii tu eroina propriei tale vieti!
Informeaza-te. Actioneaza. Da mai departe!
....
In cadrul Centrului Integrat de Diagnotic si Tratament al Sanului-Royal Hospital Bucharest, specialistii nostrii obtin cele mai bune rezultate in diagnosticarea si tratarea tuturor afectiunilor mamare, inclusiv a cancerului de san.
Afla mai multe, aici
Vezi si alte Lectii de Sanatate, aici.

 
Programare