ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Dermatologie și venerologie Dermatologie și venerologie Bucuresti

Royal Hospital Bucharest - noul brand marca Gynecoland

 De peste 20 ani, suntem un centru medical privat care ofera servicii integrate de preventie, diagnostic si tratament al tuturor afectiunilor ginecologice si senologice , inclusiv al cancerelor mamare si ginecologice. 

Obiectivul principal al Royal Hospital Bucharest, noul brand marca Gynecoland, este de a le oferi pacientilor cele mai bune solutii de preventie, diagnostic si tratament  prin accesul la medici supraspecializati, cu o experiență de peste 20 ani  in abordarea celor mai dificile cazuri medicale. Misiunea noastra este sa contribuim la construirea unei societati in care, sa efectuezi un control anual, in lipsa oricarui simptom, sa devina o normalitate.

Zilnic, ne focalizam toata pasiunea si priceperea medicala spre oferirea unui proces de diagnosticare si tratament la cele mai inalte standarde medicale.

Pentru acest lucru, am decis ca, incepand cu 2016, in noua locatie a Spitalului Royal Hospital Bucharest, pacientii sa beneficieze de mai multe tipuri de servicii ambulatorii ( obstetrica-ginecologie, senologie, imagistica, urologie, chirurgie generala, cardiologie, chirurgie estetica, endocrinologie, stomatologie, psihologie, ortopedie, laborator de analize medicale, laborator de analize de anatomie patologica,etc), obtinand astfel un diagnostic rapid si complet al tuturor problemelor de sanatate. In plus, in cei 3500 mp de spital, Royal Hospital detine 3 sali de operatii dotate conform celor mai inalte cerinte medicale, pacientii putand opta pentru efectuarea de operatii atat pe cale clasica (abdominala), cat si pe cale minim-invaziva (laparoscopic). 

Cele 19 rezerve pentru recuperarea post-operatorie au fost proiectate astfel incat sa fie spatioase si primitoare, oferind astfel un maxim de confort pacientelor care isi doresc o recuperare rapida si o reinsertie sociala imediata.

Ne propunem in continuare sa ne mentinem standardele de calitate, sa oferim informatii si servicii complete si actualizate si sa convingem cat mai multi pacienti ca preventia este importanta. Punem pret pe sanatate șsi oferim respect pacientilor care trec prin situatii dificile in ceea ce priveste sanatatea proprie.
Pentru toate acestea, avem credinta că Royal Hospital Bucharest este alegerea dumneavostra principala. Iar noi, intreaga echipa, va stam la dispozitie cu servicii medicale complete.
 
Programare