ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Ortopedie și traumatologie Ortopedie și traumatologie Bucuresti

PACHET FEMINA 40+

Această ofertă nu mai este activă deoarece termenul de valabilitate a expirat sau numărul maxim de programari a fost atins.
-31%
1050.00 lei
Preț vechi: 1525.00 lei | Economisești: 475 lei
VALABILITATE:
expirata

Scurtă prezentare:

Visăm la o societate în care este normal să efectuezi un control anual amănunțit, în lipsa simptomelor. De aceea vă stăm la dispoziție cu pachete de prevenție complete.

Reduceri medicale: PACHET FEMINA 40+

Prezentare detaliată:

Pachetul conține:

1. Consultul ginecologic:
reprezintă  examinarea zonei genitale externe (vulva) și a zonei interne (vagin și col uterin) cu ajutorul valvelor și prin palpare (tact vaginal).

2. Ecografia transvaginală:
este cel mai important examen ecografic în ginecologie întrucât permite sondei (transductorului) să se apropie de organele examinate, oferind imagini clare și detaliate ale organelor genitale interne.

3. Examen secreție vaginală:
poate oferi indicii importante privind sănătatea aparatului genital feminin.  Orice modificări de culoare, textură sau miros indică adesea infecţii sau boli ginecologice ce pot fi tratate cu succes, cu condiţia să fie descoperite la timp.

4. Examenul Babeș-Papanicolaou (PAP): 
permite depistarea precoce a leziunilor precanceroase care au potențialul de a evolua în cancer de col uterin;

5. Consultul mamar: 
presupune examinarea și palparea sânului ,  medicul inspectând cu blândețe întreagă suprafață a sânilor și a regiunilor axilare, urmărind în special identificarea unor posibili noduli ( zone mamare îndurate cu caracteristici net distincte în raport cu restul sânului);

6. Ecografie mamară (sonoelastografie):
pune în evidență zonele puternic vascularizate ale sânului, care traduc malignitatea țesutului (cu ajutorul modulului Doppler). Prin intermediul sonoelastografului, medicul specialist are posibilitatea de a măsura elasticitatea leziunilor și de a diferenția, cu o acuratețe de 90%, tumorile benigne (necanceroase), de cele maligne (canceroase).

7. Mamografie:
principala metodă de depistare precoce a cancerului mamar  la femeile cu vârsta peste 40 de ani , este complementară ecografiei și sonoelastografiei mamare;


 
Programare