ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Ortopedie și traumatologie Ortopedie și traumatologie Bucuresti

PACHET SANATATE MAMARA 40+

Această ofertă nu mai este activă deoarece termenul de valabilitate a expirat sau numărul maxim de programari a fost atins.
-32%
605.00 lei
Preț vechi: 890.00 lei | Economisești: 285 lei
VALABILITATE:
expirata

Scurtă prezentare:

Visăm la o societate în care este normal să efectuezi un control anual amănunțit, în lipsa simptomelor. De aceea vă stăm la dispoziție cu pachete de prevenție complete pentru femei cu vârsta peste 40 ani.

Reduceri medicale: PACHET SANATATE MAMARA 40+

Prezentare detaliată:

Pachetul conține:

1. Consultul mamar: 
presupune examinarea și palparea sânului ,  medicul inspectând cu blândețe întreagă suprafață a sânilor și a regiunilor axilare, urmărind în special identificarea unor posibili noduli ( zone mamare îndurate cu caracteristici net distincte în raport cu restul sânului);

2. Ecografie mamară (sonoelastografie): 
pune în evidență zonele modificate din sân, chiar și cele cu dimensiuni de câțiva milimetri. Se poate studia vascularizația formațiunilor respective cu ajutorul modulului Doppler. Prin intermediul sonoelastografiei, medicul specialist are posibilitatea de a măsură elasticitatea leziunilor și de a diferenția, cu o mai mare acuratețe tumorile benigne (necanceroase), de cele maligne (canceroase).

3. Mamografia digitală:
principala metodă de depistare precoce a cancerului mamar  la femeile cu vârsta peste 40 de ani , este complementară ecografiei și sonoelastografiei mamare;


 
Programare