ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Cardiologie Cardiologie Bucuresti

Recomandări de la pacienți

18-12-2019
Raboaca, 2 ani

Părerea generală: Mulțumit

Dna Gabriela Macota, o doamna delicata care a folosit un ton adecvat și a ascultat cu răbdare toate informațiile pe care le-am oferit.
Consultul minunat, clinica arată bine, este totul foarte curat și primitor, dnele asistente foarte drăguțe!
Dar va recomand sa mergeți la dansa cu o lista de întrebări pe care nu va sfiiți sa le citiți și sa așteptați răspunsuri.
Poate aflându-ma intr-o situație care nu îmi oferea putere de decizie absoluta din lipsa Informării.....as fi avut nevoie de mai multe informații privind riscurile: informații exacte despre modul in care anumite substanțe active pot acționa asupra sarcinii, direcționări către specialiști care pot examina situația cu minuțiozitate, o rețeta pentru starea mea febrila actuala (un proces inflamator datorat unei Infecții nelocalizate) etc.
Nu am ce sa reproșez consultului dar fiind la prima sarcina și având 40,7 ani clar aveam nevoie de mult mai multe informații. Istoricul medical conteaza și dorința pacientului primează!!! Consider ca specialistul are cea mai mare pondere in decizia finala a mamei!
Așadar, dna doctor a lăsat totul in baza deciziei mele ceea ce este corect dar nu ma ajuta absolut deloc! Vizita la specialist a fost doar pentru măsurători și estimarea vârstei sarcinii.....
Le doresc sănătate și succes tuturor cadrelor medicale și pacienților!
Informarea este puterea! Informati pacienții cât de milt puteți! Este vorba despre vieți și familii, echilibru și sănătate fizica și psihică!

25-05-2019
Alina Samoilă, 48 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Profesionalism, empatie, seriozitate, sensibilitate, omenie, valoare şi lista ar continua pentru această echipă de medici din această clinică. Felicitări , domnule doctor Stoian Ioan!!!

17-02-2019
Grigore Elena Gratiela, 28 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Profesionalism, încredere, curățenie... O echipa minunata!

16-06-2017
Bădescu Mihaela, 50 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

O echipă de profesionisti!!
Felicitări domnului Dr. Stoian si intregii echipe!!!

31-05-2017
Glodeanu Letitia, 81 ani

Părerea generală: Mulțumit

Mama mea, in varsta de 76 de ani, diagnosticata cu tumoara mamara, a fost operata la Gynecoland. Marturisesc faptul ca, initial, am incercat la un alt spital privat. Acolo, pentru analize preoperatorii, a fost programata in decurs de trei saptamani, in diverse locatii. In consecinta, am cautat sa o scutesc de tracasari si multiple programari la costuri neprevazute. Aici, la Gynecoland, am gasit pachetul complet - adica ANALIZE + OPERATIE, in aceeasi locatie si la un raport calitate/pret foarte avantajos. Am aflat, de fapt, si ceea ce cautam - adica: profesionalism, amabilitate, corectitudine si bunavointa fata de pacient. Multe multumiri dlui. dr. Cristian Jumuga, dlui. dr. Plesa, si tuturor dnelor. asistente de la blocul operator si de la salon. In ciuda diagnosticelor dure, dumneavoastra faceti ca totul sa para mai usor. Tot respectul pentru munca depusa de catre toata echipa Gynecoland!


Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare