ROmedic Firme medicale Ingrijire si alimentatie copii

Tehno Bionic SRL produce, de peste 20 de ani, aparate pentru terapii complementare in sprijinul persoanelor cu probleme respiratorii diverse. Aparatele au la baza invenții brevetate pentru aparate si tehnologie care utilizează filtre speciale pe baza de sare gema alimentara. Filtrele obținute special realizează o anumita încărcare a aerului cu micro cristale de sare care, inspirate odată cu aerul, au un efect de activare a eliminării mucusului respirator si astfel activează principalul mecanism de apărare a sistemului respirator producând efecte favorabile într-o gama larga de probleme respiratorii: 

astm, alergii, sinuzite, laringite, BPOC, infecții respiratorii. 

 

Deosebit de important este faptul  ca acesta este un sistem care utilizează filtre uscate, iar concentrația particulelor de sare in aer este mica astfel încât nu apar probleme de coroziune la aparatura din zona. Cu toate acestea particulele de sare eliberate in aer au o concentrație suficienta pentru a produce  efectele benefice consistente asupra sistemului respirator.  

In terapiile inhalatorii, inhalația de cantități mici dar pe termene lungi este considerata ca fiind cea mai eficienta metoda de inhalare in scop terapeutic. 

Procedeul utilizat in aparatele noastre intra in categoria haloterapiei - metoda terapeutica bine cunoscuta la noi  si utilizata de multa vreme in sanatoriile din saline. 

 

Producem aparate cu utilizare  ambientala, acasă sau la birou, aparatele denumite SALIN, cunoscute in tara îndeosebi de către multe persoane cu diverse probleme respiratorii. Din producție 80 % este exportata in Irlanda, Australia, USA, Germania, Cehia, Ungaria, Israel etc.  Suntem o firma stabila de mult timp in piața, iar in ultima vreme interesul fata de produsele noastre a crescut foarte mult.  

Aparatele ambientale sunt certificate ca aparate medicale CE clasa 1. Firma noastră are certificare ISO 9001 si  certificare ca producător de aparate medicale conform ISO 13485. 

 

Producem  de asemenea si inhalatoare strict medicale utilizate cu rezultate extrem de bune in terapia intensiva in probleme respiratorii grave. Inhalatoarele sunt avizate medical CE clasa IIa de către Bureau Veritas Milano. 

Rezultatele in utilizare ale inhalatoarelor, denumite SaltMed, sunt deosebite.  De mai mulți ani aceste inhalatoare  sunt cunoscute si utilizate in sectiile de terapie intensiva de la spitalele Fundeni. Marie Curie, Sfanta Maria. Avem studii făcute si publicate in legătura cu tratarea pacienților in crize severe de astm de către SMURD Floreasca, dar si  in terapia intensiva, a copiilor  născuți prematur si salvați incredibil prin utilizarea inhalatoarelor,  la spitalul Marie Curie.  

In îndelungata utilizare a  aparatelor ambientale au fost numeroase semnale ale  studiilor de urmărire dar si de la utilizatorii direcți cum ca aerul devine mult mai plăcut respirației, efect semnalat îndeosebi de către de mulți utilizatori ai aerului condiționat, si, intre multe alte efecte favorabile legate de o gama larga de probleme respiratorii,  foarte comuna este creșterea generala a rezistentei la viroze respiratorii.  

Recomandări produse:

Purificator de aer Salin Plus Purificator de aer Salin Plus
Producător: Tehno Bionic SRL

Este un dispozitiv medical destinat utilizării acasă sau la birou, care odată alimentat la rețeaua de curent trece mecanic aerul din încăpere printr-un...

Preț: 389 Ron
Purificator de aer Salin S2 Purificator de aer Salin S2
Producător: Tehno Bionic SRL

Este un dispozitiv medical destinat utilizării acasă sau la birou, care odată alimentat la rețeaua de curent trece mecanic aerul din încăpere printr-un filtru...

Preț: 222 Ron
Inhalator InSalin Inhalator InSalin
Producător: Tehno Bionic SRL

Mini-Inhalatorul InSalin produce micro-particule uscate de clorură de sodiu (NaCl), fiind astfel eficient ca terapie adjuvantă în tratarea diverselor afecțiuni ale căilor respiratorii superioare și...

Preț: 117 Ron
Rezerva aparat Salin Plus Rezerva aparat Salin Plus
Producător: Tehno Bionic SRL

Rezerva de sare conține un filtru special pentru tratarea salină a aerului, obținut printr-o tehnologie de recristalizare controlată cu utilizare de sare gema...

Preț: 112 Ron
Rezerva aparat Salin S2 Rezerva aparat Salin S2
Producător: Tehno Bionic SRL

Pentru menținerea în parametrii optimi a capacității de purificare a aerului, se recomandă schimbarea filtrului pentru tratarea salină a aerului după o perioadă...

Preț: 80 Ron