ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Medicină generală Medicină generală Bucuresti

SANADOR este o companie cu capital integral românesc ce deține o expertiză de peste 20 ani în piața serviciilor medicale private din România, numărând în prezent clinici, laboratoare, cel mai mare spital clinic privat (cu compartiment de primiri urgențe adulți și copii, flotă proprie de ambulanțe, 18 linii de gardă permanente), precum și cel mai mare centru oncologic din sectorul medical privat.

 

2006 - se deschide Sanador Victoriei, prima clinică medicală dotată cu laborator propriu de analize medicale

 

2011 - Sanador a inaugurat cel mai mare spital clinic privat din România, cu 413 paturi și 10 săli de operație, cu una dintre cele mai performante secții de terapie intensivă (adulți și copii), compartiment de primiri urgențe, flotă proprie de ambulanțe și linii de gardă permanente, inclusiv laborator de analize și radiologie imagistică medicală de top.

 

2018 - își deschide porțile Centrul Oncologic Sanador, oferind pacienților cele mai moderne și inovatoare metode de diagnostic și tratament al cancerului.

Cu o dezvoltare continuă, exclusiv organică, SANADOR are în prezent peste 1600 de angajati și peste 1500 de medici colaboratori.

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare