Sunt aici, zi de zi, pentru voi. Mai ales AZI.
ROmedic Cabinete medicale Voluntari Cabinete Psihologie Psihologie Voluntari

Servicii corporate

Sănătatea emoțională a angajaților tăi este importantă!
 

Sănătatea emoțională a devenit o prioritate pentru companii mici cât și cele cu sute de angajații, din toate industriile.

 

TodayWithMonika te poate ajuta să construiești o cultură emoțională în care angajații tăi sunt productivi și gestionează corespunzător schimbările aduse de pandemie. 

Implementarea unor servicii de sănătate emoțională aduce beneficii neașteptate!

Majoritatea manifestărilor angajaților au la bază o cauză emoțională: depresie, anxietate, burnout sau sau altele. Spre deosebire de bolile fizice, problemele de ordin afectiv nu sunt atât de ușor de identificat, mai ales cât timp cei mai mulți angajați se vor strădui să se descurce singuri și să mențină o aparență de echilibru.


În contextul pandemiei, astfel de situații apar mai frecvent decât am crede, în mod particular în cazul angajaților conștiincioși sau pasionați de munca lor, care sunt reticenți să ceară zile libere atunci când se simt copleșiți. 

 

Beneficii

1. Creșterea productivității

 

Din experiența proprie, am descoperit că angajații care se află într-un proces terapeutic, au o creștere a productivității la locul de muncă de cel puțin 40%.

 
 

2. Retenția crescută

 

Burnout-ul este printre principalele motive pentru care un angajat decide să schimbe locul de muncă. Accesul la terapie scade șansele de a ajunge în acest punct.

 
 

3. Predictibil și deductibil

 

Serviciile pe care le oferim, pot fi implementate și sub formă de abonamente medicale pentru angajat, lucru care oferă control și predictibilitate pe termen lung. 

 
 

4. Imaginea companiei

 

Compania oferă angajatului instrumentele de prevenție necesare prin care poate menține un echilibru între viața personală și cea profesională.

 

Cum colaborăm?

 Fiecare partener, are o poveste proprie împreună cu un set de nevoi specifice. De aceea, personalizarea și transparența stau la baza parteneriatelor pe care le-am dezvoltat până în prezent.

 
Programare