ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Nutriție și dietetică Nutriție și dietetică Bucuresti
Santafarm pune la dispozitia pacientilor sai, aparatura medicala de ultima generatie, in domeniul recuperarii si refacerii fizice medicale , a persoanelor aflate in dificultate.


Pacientii ce sunt nevoiti sa apeleze la serviciile de recuperare si refacere fizica medicala, apartin tuturor categoriilor de varsta si populeaza toate categoriile sociale. Acest fapt este posibil, deoarece in viata fiecarui om, poate interveni la un moment dat, indiferent de varsta sau statut social, un eveniment ce poate duce la slabirea starii de echilibru si integritate fizica si motorie. Este de notorietate ca tulburarile de statica vertebrala, dureri ale articulatiilor situate pe anumite segmente ale aparatului locomotor, apar cu o frecventa mai mare la populatia de varsta a 2-a si a 3-a. Aceasta situatie nu exclude realitatea ca, foarte multi tineri au nevoie de servicii de recuperare fizica medicala, datorita aparitiei, din diverse motive a unor anomalii de statica vertebrala.
Pentru toti acesti oameni SANTAFARM asigura efectuarea procedurilor, cu ajutorul unui colectiv tanar, excelent pregatit in domeniu. Profesionalismul, daruirea profesionala, intelegerea profunda a disconfortului produs de durere, entuziasmul si cunostintele de specialitate, corectitudinea in relatia cu pacientii, sunt cateva din mijloacele cu care venim sa va alinam si sa inlaturam suferintele dumneavoastra.

 

Pe langa angajarea noastra totala in munca de combatere a fenomenului dureros de diverse etiologii, preocuparile noastre se extind si spre asigurarea unui confort psihic al paentilor nostri.
Astfel, cu ajutoul unei aparaturi de varf prin performanta si noutate, folosind principiile "No-Needle Mesotherapy" (mezoterapie nedureroasa) intervenim in remodelarea armonioasa a organismului uman.
Inteligenta sistemului de care dispunem, consta in faptul ca, fara a folosi ace sau bisturiu, deci fara ajutorul unor metode invazive pentru organismul uman, reda acestuia aspectul estetic placut si armonios.
SPUNETI ADIO RIDURILOR ce-si creeaza trasee proprii pe fata dumneavoastra;
SPUNETI ADIO CELULITEI ce-si intinde dantela perfida sub pielea dumneavoastra;
SPUNETI ADIO TESUTULUI ADIPOS IN EXCES ce ingreuneaza organismul si-i afecteaza buna functionare;
SPUNETI ADIO petelor aparute pe piele (fata, maini, etc) odata cu trecerea timpului;

 

Vom reda armonia fizica si aspectul estetic frumos, inlaturand sau diminuand, dupa caz, ridurile, celulita, tesutul adipos in exces. Daca va displac modificarile pe care timpul le-a adus aspectului estetic al organismului dumneavoastra: celulita, "colaceii" de pe abdomen, vergeturile, ridurile sau lipsa de tonicitate a musculaturii fetei, daca doriti sa redati un aspect placut organismului , nu ezitati , contactati-ne telefonic sau prin email.


Va stam la dispozitie, ne bucuram sa va ajutam. Multumirea dumneavoastra, este rasplata noastra!
Sa nu uitam ca armonia fizica alimenteaza confortul psihic, iar acesta genereaza sanatate.
Suntem gata sa luptam atat cu durerea ,cat si cu urmele trecerii timpului sau cu suferintele tenului ,asupra esteticii organismului uman. Va asteptam, daruindu-va satisfactie, bucurie, confort fizic si psihic, prin profesionalismul nostru si multumirea lucrului bine facut.

 

Vizitati-ne si pe Facebook:
https://www.facebook.com/SantafarmBucuresti

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare