ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Recuperare medicală, kinetoterapie, fizioterapie, reabilitare Recuperare medicală, kinetoterapie, fizioterapie, reabilitare Bucuresti

Anunțuri & noutăți

18-04-2018

Aparat mezoterapie fara ace (NNM) produs de BTL - 10.000 euro (TVA inclus) negociabil

Aparat mezoterapie fara ace (NNM) produs de BTL - 10.000 euro (TVA inclus) negociabil
Aparatul este in perfecta stare de functionare, iar din punct de vedere al aspectului este ca si nou.
Se pot executa atat proceduri de fizioterapie cat si proceduri de estetica medicala: anticelulitic, antirid, depigmentare sau albire a zonelor patate de pe corp, proceduri de slabire prin dizolvarea tesutului adipos (feat disolve).
Aparatul este folosit cu succes in estetica medicala.
Aparatul de mezoterapie fara ace, faciliteaza o procedura non invaziva, putand fi astfel manipulat si de personal instruit in acest sens, altul decat medici. Poate fi folosit si in saloanele de infrumusetare doar pentru procedurile de corectare a esteticii corporale si faciale.
Se elibereaza factura fiscala, fisa tehnica a aparatului, manualul si toate accesoriile si documentatia primite de la producator (BTL).
Aparatul are aviz tehnic de functionare din partea producatorului, care asigura prin reprezentanta din Romania si activitatea de service si intretinere.
18-04-2018

Combina fizioterapie BTL4820S - 10.000 lei (TVA inclus) negociabil

Combina fizioterapie BTL4820S, an fabricatie 2012 cu 3 canale: doUa canale de electroterapie pentru tratamentul a doi pacienti concomitent si un canal de ultrasunete.
Pret 10.000 lei TVA inclus (negociabil)
Stare foarte buna
 
Programare