ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Remodelare corporală Remodelare corporală Bucuresti

Masajul de relaxare si intretinere

Masajul de relaxare si intretinere

Cu toate ca nimanui nu-i sunt straine beneficiile masajului, meritele acestuia le recunoastem mai ales dupa o zi lunga si obositoare la birou.

 

Pe langa efectul sau de stimulare a simturilor, masajul are rolul de a activa circulatia sangelui si de a tonifia muschii, favorizand oxigenarea pielii, a articulatiilor si a musculaturii si ajutind la eliminarea toxinelor.

Masajul de relaxare precum si cel pentru intretinere este recomandat tuturor persoanelor care nu sufera de boli grave, si e de preferat sa se faca o data pe saptamana.

Prin masarea intregului corp cu miscari specifice pentru fiecare zona, folosind creme hidratante cu arome relaxante, sau uleiuri speciale pentru masaj, veti putea mentine starea de sanatate.

Efectele masajului de întretinere si relaxare se vor vedea in scurt timp. Dupa doar cateva sedinte se va constata o stare de vitalizare si energizare, iar dupa o perioada in care veti beneficia de un masaj de relaxare si intretinere veti observa si alte efecte benefice precum o rezistenta mai mare la stres si oboseala.

 
Programare