ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Dermatologie estetică și cosmetică medicală Dermatologie estetică și cosmetică medicală Bucuresti

Servicii oferite

Medicină alternativă și naturistă

Aromoterapia se bazeaza pe folosirea uleiurilor aromate, extrase din plante, care influenteaza echilibrul psihic, emotional si spiritual. Meloterapia se bazeaza pe efectul binefacator al muzicii cu sonoritati placute . Reflexoterapia actioneaza asemanator cu acupunctura numai ca in loc de ace se foloses

Nutriție și dietetică

Pornind de la principiul ca nu traim ca sa mancam, ci mancam ca sa traim, echilibrarea alimentatiei zilnice, trebuie sa tina cont de varsta, sex, activitatea pe care o desfasuram in mod constant.

Recuperare medicală, kinetoterapie, fizioterapie, reabilitare

SANTAFARM dispune de o baza de tratament formata din aparatura performanta de ultima generatie, care ne permite ca pe langa procedurile clasice de electroterapie, laserterapie sau ultrasonoterapie, sa abordam procedee noi de recuperare fizica medicala.

Remodelare corporală

Din gama procedurilor de remodelare corporala,folosim atat procedeele clasice ( masajul anticelulitic, drenajul limfatic) cat si procedee avangardiste cum este MEZOTERAPIA FARA ACE.

 
Programare