ROmedic Cabinete medicale Galati Cabinete Nutriție și dietetică Nutriție și dietetică Galati

BIOM SCIO MED - CABINET DE TERAPIE BIOFEEDBACK SI NUTRITIE ANTIINFLAMATOARE

 

 

PARTENER ACREDITAT - CLINICA SPEZIALINIK NEULIRCHEN GERMANY- PENTRU NUTRITIE ANTIINFLAMATOARE

 

SE CONSTRUIESC DIETE PERSONALIZATE PENTRU PACIENTII CU DIVERSE AFECTIUNI , IN SPECIAL PENTRU CEI CU BOLI ALERGICE SI DERMATOLOGICE .

In tratamentul  de vindecare  alegerea corecta a alimentelor este un factor vital  in restabilirea starii de sanatate  pe termen lung.

Programul de nutritie individualizat  este conceput special pentru fiecare pacient  si este bazat pe propriile necesitati  alegand cu precizie alimentele tolerate contribuind astfel la eliminarea proceselor inflamatorii din organism.

Programul este actualizat permanent conform celor mai noi date din medicina nutritionala si a experientei clinice curente.

 


ACREDITARE IMUNE (International Medical University of Natural Education)-LONDRA

 

SCIO (Scientific Consciousness Interface Operations System) este cel mai complex si complet dispozitiv de testare si tratament prin  biofeedback din lume. Aparatul SCIO a fost folosit pâna acum câtiva ani numai de armata si serviciile spatiale americane.
Aparatul detecteaza toate disfunctiile organismului uman care se manifesta printr-o dezechilibrare energetica. Afectiunea poate fi cronica, acuta sau pe cale de a se instala
Precizia sistemului este bazata pe decenii de cercetari în medicina de bioenergie si biorezonanta (scanare electrodermica) (EDS).

Cu ajutorul acestui aparat se poate face atat testarea nivelului de sanatate cat si terapia corespunzatoare. Sistemul nu este invaziv, nu este dureros, nu se folosesc substante chimice, radiatii nocive etc. Evaluarea starii de sanatate in mai putin de o ora .

Sistemul SCIO - cel mai performant dispozitiv de biofeedback ! Toate investigatiile cu un singur aparat si intr-un singur loc! Nu stati la cozi, nu vi se recolteaza probe de sange, total neinvaziv, nedureros, 100% sigur si cu costuri reduse!


Acest aparat este reprezentativ pentru trendul medicinei secolului XXI, fiind neinvaziv, ecologic, fara efecte secundare, stimuland resursele proprii de vindecare ale organismului pentru eliminarea bolii sau ale oricarei disfunctii.

Tratamentele sunt puternice , in profunzime la nivel celular refacand tesuturi ale sistemului neuronal, sistemului osos, sistemului muscular.

 

 

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare