Secretele frumuseții durabile: Colagenul Tip 1 și 2 de la Faunus Plant

©

Autor:

Secretele frumuseții durabile: Colagenul Tip 1 și 2 de la Faunus Plant
Stresul, poluarea și alimentația dezechilibrată încep să-și lase, pe parcursul timpului, amprenta asupra sănătății și aspectului nostru. Mai mult, acestea pot influența negativ producția de colagen, esențială pentru menținerea unei piele ferme și sănătoase.
În acest context, adoptarea unor strategii de gestionare a stresului și îmbogățirea dietei cu nutrienți cheie, precum colagenul, devine prioritară atât pentru minimizarea impactului negativ al factorilor de stres, cât și pentru o stare generală de bine.
Însă...

De ce este colagenul esențial pentru o piele frumoasă și sănătoasă?

Colagenul este proteina fundamentală care susține structura pielii, părului, unghiilor, precum și a articulațiilor și țesuturilor conjunctive. Cu vârsta, producția naturală de colagen încetinește, ducând la apariția ridurilor, slăbirea articulațiilor și pierderea elasticității pielii. Aici intervine magia colagenului tip 1 și 2.

Colagenul tip 1 și 2 sau elixirele tinereții

Colagenul tip 1 este cel mai abundent tip de colagen din corpul uman și este considerat pilonul principal al structurii pielii, oaselor, tendoanelor și țesuturilor fibroase. Acesta joacă un rol esențial în menținerea elasticității și fermității pielii, ajutând la vindecarea mai rapidă a rănilor. Suplimentarea cu colagen de tip 1 contribuie la reducerea semnelor vizibile ale îmbătrânirii, cum ar fi ridurile și pielea lăsată. Colagenul tip 1 bovin hidrolizat Peptan este utilizat, alături de plante medicinale, în compoziția remediilor naturiste pe bază de colagen lichid de la Faunus Plant.

Colagenul de tip 2 se găsește predominant în cartilajele articulare și este vital pentru menținerea sănătății și funcționalității articulațiilor. Acest tip de colagen ajută la menținerea rezistenței și elasticității cartilajelor, permițându-le să absoarbă șocurile și să faciliteze mișcarea fără durere. Suplimentarea cu colagen de tip 2 este adesea recomandată pentru susținerea sănătății articulare, ameliorând simptomele asociate cu afecțiunile articulare degenerative, cum ar fi osteoartrita. Colagenul tip 2 este utilizat, alături de acid hialuronic și plante medicinale, în compoziția capsulelor pe bază de colagen de la Faunus Plant.

În esență, colagenul de tip 1 și tip 2 joacă roluri complementare în corp. Ambele contribuie la menținerea sănătății pielii, cât și la susținerea sănătății articulare.

Gama Colagenus, suplimente cu colagen pentru frumusețe și sănătate care durează

Faunus Plant pune la dispoziția tuturor celor care își doresc o piele sănătoasă, ten luminos, păr, unghii și articulații rezistente, gama Colagenus. Aceste suplimente colagen sunt îmbogățite cu colagen tip 1 și tip 2, cu absorbție de peste 90%.

Concentrația mare de colagen hidrolizat de 6.000 mg / doză din suplimentul lichid ajută la reducerea ridurilor și a semnelor fine, reduce căderea părului și întărește unghiile. De asemenea, forma concentrată de colagen tip 2 cu acid hialuronic și plante medicinale sub formă de capsule ajută la:
  • redarea elasticității pielii,
  • reducerea durerilor articulare,
  • creșterea rezistenței articulațiilor,
  • îmbunătățirea flexibilității.

Descoperă gama Colagenus și bucură-te de o piele sănătoasă, cu aspect întinerit și articulații puternice!

Despre Faunus Plant

Faunus Plant este o companie românească cu o experiență bogată în domeniul remediilor naturiste. Compania activează de zeci de ani în domeniul producției prin fabricare manuală a remediilor naturiste din plante medicinale și aromatice de înaltă calitate, certificate internațional. Bazate pe ingrediente 100% naturale, prelucrate manual în România și culese din Munții Apuseni, din culturi autohtone, remediile FaunusPlant.ro încurajează un stil de viață sănătos și echilibrat.

Data actualizare: 14-03-2024 | creare: 14-03-2024 | Vizite: 55
©

Copyright ROmedic: Articolul se află sub protecția drepturilor de autor. Reproducerea, chiar și parțială, este interzisă!

Alte articole din aceeasi sectiune: