ROmedic Firme medicale Sterilizare si dezinfectanti

SIDERPLAST ROMANIA , societate infiintata in 2001, prezinta in Romania cea mai vasta gama de solutii arhitecturale si de dotari specifice (mobilier medical), necesare proiectarii, executiei si dotarii unui spital, precum si intreaga gama de servicii conexe: evaluare, proiectare, aplicare/instalare etc. Toate produsele si sistemele noastre sunt integrate unui concept general, SIDERHEALTH WELLCARE care satisface, in cele mai mici detalii, prevederile normelor de specialitate ale UE.


CONCEPT
Scopul conceptului nostru SIDERHEALTH WELLCARE este de oferi clientilor nostri un program care sa le permita o eficienta maxima a actului medical, in conditiile unui control eficient al procesului de planificare.
Cu SIDERHEALTH WELLCARE starea de bine, bunastarea pacientului devine sistem, din punct de vedere al asistentei medicale, al ergonomiei si estetic.
ASISTENTA MEDICALA: conceptul pe care se bazeaza produsele noastre, ofera clientilor nostri ceva foarte important: TIMPUL si LINISTEA necesare pentru a se ocupa de cel mai important aspect al actului medical: pacientul
ERGONOMIA: tehnologia noastra lucreaza pentru pacient, impreuna cu personalul medical si nu deranjaza actul medical.
ESTETICA: Un design placut, un ambient prietenos ajuta in procesul de recuperare. Cooperarea noastra cu companii de renume in domeniu se traduce in produse prietenoase, forme si culori placute, calde.


DESPRE NOI :
SUNTEM IN PERMANENTA LA DISPOZITIA CLIENTILOR
Echipa nostra de tehnicieni, impreuna cu departamentele comercial si juridic, va ofera intreaga lor experienta si sunt, zilnic, la dispozitia clientilor nostri.
Schimbul permanent de informatii cu operatorii din sistemul sanitar, permit echipei nostre sa fie in permanenta « la zi » cu ultimele cerinte si solutii din domeniul medical. De la o simpla solicitare, cerere de oferta si pana la proiecte dintre cele mai complexe, totul este tratat cu maxima seriozitate, competenta si exigenta de catre specialistii nostri, pentru a oferi clientilor, solutiile optime.
MUNCA IN ECHIPA, ALATURI DE PARTENERII NOSTRI
Design si functionalitate sunt prerogativele departamenului de proiectare, care, asistat de cele mai performante sisteme de proiectare, ale noastre si ale furnizorilor nostri, cauta si dezvolta in permanenta solutii noi, pentru satisfacerea celor mai exigente cerinte ale unei piete in continua evolutie.
DESIGN AND FUNCTIONALITATE
Piata mobilierului si echipamentelor pentru spitale se modernizeaza si evolueaza foarte, foarte repede, Departamentul nostru de analiza si proiectare, impreuna cu departamentele R D ale furnizorilor nostri, analizeaza in permanenta aceasta evolutie si este in masura sa adapteze produsele noastre cerintelor in permanenta schimbare ale operatorilor medicali.
ARTA DE A "STI CUM SA FACI"
Furnizorii nostri acorda in permanenta o mare importanta resurselor lor umane si inovatiilor tehnologice. Inaltul standard de calitate al produselor este garantat de utilizarea unui personal de o inalta calificare si a unor tehnologii de varf.
INSTALAREA PERFECTA-GARANTIA REZULTATULUI FINAL
Echipele specializate de instalatori, garanteaza rezultatul final al fiecarei vanzari. Prea des se uita faptul ca o livrare, o vanzare nu se finalizeaza in momentul semnarii unui contract ci numai printr-o livrare corecta si la timp si printr-o instalare perfecta a produsului. Aceasta faza delicate a fiecarui proiect (instalarea) este intotdeauna urmarita si supervizata de personalul nostru, care garanteaza descarcarea, asamblarea si pozitionarea produselor conform planurilor a tuturor produselor livrate.
SERVICE SPECIAL POST-VANZARE
Profesionalism si know-how sunt principalele caracteristici ale serviciului nostru post-vanzare, care ofera solutiile adecvate atat pe perioada livrarii si instalarii produselor noastre cat si pe toata perioada exploatarii acestora.
POLITICA DE CALITATE
Ceea ce pentru altii este un tel, pentru noi este doar inceputul:
Noi consideram calitatea produselor si serviciilor nostre ca fiind parte integranta a strategiei globale a companiei si ca pe o referinta constanta in adoptarea deciziilor, nu numai in ceea ce priveste calitatea produselor si satisfactia clientilor ci si in privinta ratiunii si eficientei organizatiei noastre. Compania noastra a fost printre primele din domeniu carea au implementat sistemul de management al calitatii conform normelor UNI EN ISO 9001 si a obtinut certificarea, cu convingerea ferma ca aceasta va contribui decisiv la cresterea cotei de piata, a gradului de satisfactie a clientilor nostri si implicit a fidelizarii acestora, precum si la cresterea competitivitatii pe piata.


Produsele si sistemele noastre se grupeaza in 2 categorii:
1. Solutii arhitecturale pentru mediul sanitar: pardoseli sanitare (covor PVC, covor cauciuc, mochete anti-alergice, pardoseli epoxidice, linoleum, etc.), tavane false metalice si din fibre minerale, usi, finisaje pereti (tapet medical si vopsitorii anti-bacteriene), sisteme de protectie a peretilor si balustrade;
2. Mobilier pentru spitale : paturi spital si paturi ATI, paturi pediatrie, noptiere si mobilier auxiliar, mese, scaune, fotolii pentru rezerve si spatii comune, fotolii recoltare sange, mese de consultatii si tratamente, targi mobile, sisteme de pereti tehnici si sisteme logistice, carucioare mobile specializate, mese de operatii, mobilier dedicat caminelor de batrani etc.
Furnizorii SIDERPLAST ROMANIA sunt companii internationale de renume, lideri in domeniile lor de activitate:
Mobilier si dotari spitale: MALVESTIO Italia , MAUSER MOEBEL Germania, HMS VILGO Franta, SOTEC MEDICAL Franta, FMB OBJEKTE Germania, BG MOBILIARIO Spania, NOVY STYL Polonia
SIDERPLAST ROMANIA prezinta cea mai vasta gama de mobilier pentru spitale: paturi spitale si institutii de asistenta sociala (cu 2/3/4 sectiuni, inaltime fixa sau reglabila, cu actionare mecanica/hidraulica/electrica, fixe sau mobile, Trendelenburg/Reverse Trendelenburg, cu finisaje standard sau lemn masiv, telecomandate si intrega gama de accesorii), paturi speciale ATI, paturi pediatrie, noptiere (fixe si mobile, cu/fara masuta integrate), masute mobile, fotolii si fotolii pat, dulapuri, birouri, mese si scaune pentru rezerve, salile de mese si spatiile comune, receptii, mobilier modular pentru instrumentar, medicamente, documente, vestiare, casete si masute mobile specializate pentru diverse domenii de activitate (RMN, ortopedie, chirurgie, terapie intensiva etc), mese de consultatii si tratament specializate (ginecologie, ortopedie etc), targi mobile cu inaltime fixa sau reglabila hidraulic, fotolii recoltare sange, fotolii transport pacienti etc.


1. Pardoseli PVC: FORBO Elvetia, VIRAG Italia, GAMRAT LENTEX Polonia, GRABO Ungaria
Pardoselile flexibile din PVC reprezinta una dintre solutiile clasice pentru institutiile sanitare (policlinici, spitale), gratie performantelor mecanice (rezistentei, durabilitatii), performantelor acustice, proprietatilor anti-alunecare, tratamentelor anti-bacteriene si rezistetei la substante chimice diverse (putand fi usor curatate cu substante dezinfectante uzuale) si, nu in ultimul rand, datorita montajului continuu, fara rosturi.
Pardoselile din PVC pot fi eterogene (multistrat, cu strat de uzura) sau omogene (inclusiv in varianta ESD- electro static discharge si EC- electro conductive, pentru zonele cu aparatura medicala electrica si "camere curate").
Siderplast reprezinta in Romania, concernul elvetian FORBO, unul din liderii mondiali in productia de pardoseli flexibile, care a dezvoltat o gama extinsa de pardoseli din PVC omogen, special pentru institutiile sanitare si spatiile "curate", sub marca COLOREX. Toate caracteristicile, finisajele si agrementele COLOREX pot fi vizionate aici.
Ca o prioritate mondiala, Forbo a dezvoltat gama COLOREX WELLTECH care este prima pardoseala omogena, conductiva pe baza de poliesteri. COLOREX WELLTECH nu contine plasticizanti sau aditivi anti-statici, indeplinind cele mai inalte standarde ale protectiei mediului. Gratie igienei perfecte (100% fara pori), proprietatilor bacteriostatice si densitatii foarte mari, COLOREX WELLTECH este recomandata in special pentru aplicatii in camere "curate" (ex.Sali de operatii, spatii aseptice). Mai mult, COLOREX WELLTECH are are o rezistenta sporita la foc, cu emisii reduse de fum etc.
2. Pardoseli cauciuc: NORA Germania, ARTIGO PIRELLI Italia
Atunci cand igiena este o cerinta esentiala pentru spatiile interioare, cauciucul reprezinta solutia ideala pentru pardoseli. Covoarele de cauciuc sunt dense, protejate printr-un strat de sigilare rezistent la uzura si pot fi montate continuu, fara rosturi, fapt care elimina riscul de depunere a bacteriilor. Covoarele de cauciuc sunt rezistente la solicitari mecanice si chimice (inclusiv substante chimice agresive-dezinfectanti) si au performante acustice bune.
Siderplast prezinta in Romania pardoselile de cauciuc Nora Germania (lider mondial in productia de pardoseli de cauciuc). Produsele NORA sunt realizate din amestecuri de cauciuc natural si sintetic, armate cu aditivi minerali si colorate cu pigmenti naturali. Produsele Nora sunt lipsite de metale grele, azbest, formaldehide, PVC, plasticizanti volatili etc.
3. Mocheta anti-alergica: BONAR FLOORS Anglia.
FLOTEX - Optiunea IGIENICA pentru spatii curate
Unul din liderii europeni in productia de mocheta (Bonar Floors Anglia, parte a grupului Forbo Elvetia) a dezvoltat un produs compact si inovator de "mocheta" FLOTEX.
Igiena si calitatea aerului si a mediului sunt mai importante ca niciodata.
Multe produse destinate pardoselilor ofera unele din aceste proprietati,
deseori in detrimentul celorlalte. Cu FLOTEX le puteti avea pe toate.
Flotex ofera o pardoseala calda, confortabila si igienica care poate fi
utilizata in orice tip de cladire publica, inclusiv in institutii sanitare,
gratie tratamentului anti-microbian,extrem de eficient, brevetat de BONAR: "Sanitized".
Tratamentul anti-microbian SANITIZED ofera o protectie constanta impotriva bacteriilor, inclusiv MRSA,
E-coli si acarienilor. Tratamentul Sanitized este inclus in stratul suport al Flotex, isi improspateaza permanent performantele anti-microbiene si nu se degradeaza prin aspirare si curatare. Flotex combina proprietatile pardoselilor elastice, flexibile (tip PVC, cauciuc) cu rezistenta la alunecare si proprietatile acustice specifice pardoselilor textile. Fiind complet hidroizolanta, Flotex este o pardoseala care poate fi spalata si poate fi curatata cu vapori la 100 grd.C pentru dezinfectie rapida. Toate caracteristicile, finisajele si agrementele FLOTEX pot fi vizionate aici.
4. Pardoseli linoleum: FORBO Elvetia
Pardoselile flexibile din linoleum reprezinta o solutie moderna, care imbina performantele PVC-ului (inclusiv EC si ESD) cu proprietatile unui material natural, lipsit de substante plasticizante.
Siderplast reprezinta in Romania, concernul elvetian FORBO, liderul mondial in productia de pardoseli flexibile, care a dezvoltat o gama extinsa de pardoseli naturale
5. Pardoseli epoxidice: SIKA Elvetia
Pardoselile epoxidice reprezinta una dintre solutiile clasice pentru institutiile sanitare (policlinici, spitale), gratie performantelor mecanice (rezistentei, durabilitatii), proprietatilor anti-alunecare, tratamentelor anti-bacteriene si rezistetei la substante chimice diverse (putand fi usor curatate cu substante dezinfectante uzuale) si, nu in ultimul rand, datorita montajului continuu, fara rosturi.
Siderplast prezinta in Romania pardoselile epoxidice din gama Sikafloor produse de Sika Elvetia, companie cu o indelungata experienta in dezvoltare si aplicarea acestor tipuri de pardoseli. Solutiile de pardoseli epoxidice Sikafloor sunt concepute in baza solicitarilor specifice ale clientilor nostri, de la simple vopsitorii si pana la solutii complexe de tip ESD (Electro Static Discharge).
6. Tavane false metalice: SAS INTERNATIONAL Anglia, ATENA Italia
Tavanele false acustice sau decorative reprezinta cea mai folosita solutie pentru constructia tavanelor in institutiile sanitare, prezentand o serie de avantaje indiscutabile fata de orice alta solutie utilizata in acelasi scop:
• Mascarea instalatiilor diverse montate pe tavan (ex. tubulatura aer conditionat)
• Acces usor in vederea eventualelor interventii la acestea
• Reducerea inaltimii incaperilor cu efect asupra cresterii confortului termic
• Izolare acustica
• Datorita materialelor si finisajelor utilizate au un rol decorativ deosebit etc.
SIDERPLAST prezinta in Romania cea mai vasta si atractiva gama de tavane false acustice, decorative si radiante de pe piata:
TAVANE FALSE METALICE- produse de SAS INTERNATIONAL Anglia: Datorita marii diversitati a produselor sale cu forma rectangulara sau patrata, sub forma de placi (pline sau perforate) sau grile, cu instalatii de incalzire sau de racire incorporate, standard sau conform cerintelor beneficiarilor, SAS Int. furnizeaza cea mai completa gama in domeniul tavanelor false metalice. Tratamentele speciale anti-bacteriene, furnizate la cerere, permit utilizarea acestor produse, in orice tip de institutie sanitara, inclusiv in blocuri operatorii, spatii curate etc.
7. Tavane false fibre minerale: ROCKFON Danemarca
TAVANE FALSE DIN FIBRE MINERALE (vata bazaltica)- ROCKFON (grupul ROCKWOOL: avand forme si dimensiuni diverse, pline sau cu perforatii sau diverse finisaje (ex. lemn), usoare si versatile, cu performante acustice superioare si rezistenta la foc, acest tip de tavane rezprezinta cea mai uzuala solutie a designului contemporan in materie de spatii publice.
8. Sisteme finisaje pereti: tapet- GAVAZZI Italia, VITRULAN Germania, TEKTURA Anglia, vopsitorii speciale SIKA Elvetia
FINISAJE MURALE
In institutiile publice (in primul rand, sanitare), traficul intens de persoane si/sau mijloace de transport al pacientilor, carucioare, paturi rulante, creeaza premisele unor incidente, lovituri, care pot conduce la deteriorarea grava a peretilor, usilor etc. cu consecinte destul de importante asupra bugetului destinat reparatiilor curente si lucrarilor de intretinere. De asemenea aparitia unor crapaturi, zgarieturi, cavitati in ziduri este inacceptabila pentru ca acestea pot conduce la formarea unor focare de bacterii, ciuperci etc. Din acest motiv, standardele de proiectare din domeniu au impus treptat, utilizarea unor materiale rezistente la aceste tipuri de solicitari care, datorita specificului institutiilor sanitare, trebuie sa satisfaca si alte cerinte, cel putin, la fel de importante: materiale anti-bacteriene si agrementate sanitar, rezistente la foc, rezistente la substante chimice de dezinfectare si curatare etc. Un sistem complet de finisaje murale este alcatuit din:
a. Tapet din tesatura de fibra de sticla SIDERTEX (GAVATEX)
TAPETUL SIDERTEX (GAVATEX): este realizat din tesaturi de fibra de sticla care gratie structurii solide ofera solutia ideala pentru satisfacerea cerintelor impuse pentru cladirile publice, sanitare etc. Fibrele de sticla folosite in tesatura sunt obtinute la o temperatura de 1400 grd.C ceea ce permite obtinerea unui produs finit care pastreaza caracteristicile chimice si fizice ale sticlei! Structura tesaturii permite impregnarea usoara cu vopseaua de finisare/protectie. Tesatura, gratie structurii ei, se lipeste usor pe orice tip de suport, protejaza impotriva prafului si fisurilor din suport, confera suportului rezistenta specifica a sticlei si stabilitatea dimensionala a acesteia la variatii de temperatura si umiditate. GAVATEX este rezistent la foc (certificat clasa 0 si 1), este rezistent la rupere si desirare, acopera perfect crapaturile stratului suport, este rezistent la abraziune si substante chimice de curatare si dezinfectare, nu este toxic si nu este afectat de agenti biologici. Datorita structurii sale, permite ventilarea stratului suport.
GAVATEX se aplica usor pe orice tip de suport, consolidand suprafetele vechi si degradate.
b. Acoperire (sistem vopsitorie) perete SIKAGARD HYGIENIC COATINGS
Unitatile din sistemul sanitar (spitale, policlinici, laboratoare de analize) ca si fabricile de medicamente sunt medii in care sunt necesare acoperiri (sisteme de vopsitorie) de inalta calitate, permeabile la vapori, cu inalta rezistenta mecanica la abraziune si impact, rezistente la regimuri de curatare si dezinfectare foarte severe, inclusiv curatare cu abur, detergenti chimici si dezinfectanti. Din aceste motive, materialele de constructie standard (vopsele) nu sunt usor de mentinut in conditii severe de curatenie si igiena, fiind dificil de curatat si fiind susceptibile de proliferarea bacteriilor in interiorul crapaturilor si iregularitatilor suprafetelor. Sistemele Sikagard® Hygienic Coatings sunt compuse din produse usor de aplicat cu pensula, rola sau air-less, pe toate tipurile de suporturi comune, incluzand betonul, caramida, gips-cartonul, metal, direct sau in combinatie cu tapetul din fibra de sticla pentru obtinerea unei rezistente sporite, pe suprafete ceramice sau vopsite anterior etc. Produsele Sikagard contin aditivi speciali care confera o protectie de lunga durata, sunt realizate pe baza de apa, sunt lipsite de vapori iritanti sau mirosuri in timpul aplicarii si exploatarii, care creeaza o suprafata elastomerica cu o excelenta rezistenta la apa, detergenti, dezinfectanti, acizi diluati si solutii alcaline, precum si la bacterii si ciuperci, capabila sa absoarba miscarile termice si structurale ale zidariei, fara riscul aparitiei de crapaturi sau exfolieri, sunt permeabile la vapori, prezinta o inalta rezistenta mecanica la abraziune si impact, sunt stabile UV si la variatii extreme de temperatura, fiind garantate pana la 10 ani.
9. Sisteme protectii pereti si balustrade (PVC, cauciuc, policarbonat sanitar etc): GRADUS Anglia, ROPIMEX Germania, STYLA Italia
In institutiile sanitare (in primul rand, spitale), traficul intens cu mijloace de transport al pacientilor, carucioare, paturi rulante, creeaza premisele unor incidente, lovituri, care pot conduce la deteriorarea grava a peretilor, usilor etc. cu consecinte destul de importante asupra bugetului destinat reparatiilor curente si lucrarilor de intretinere. Din acest motiv, standardele de proiectare din domeniu au impus treptat, utilizarea unor sisteme de protectie impotriva lovirii accidentale a peretilor, colturilor, usilor si tocurilor acestora care, datorita specificului institutiilor sanitare, trebuie sa satisfaca si alte cerinte, cel putin, la fel de importante: materiale anti-bacteriene si agrementate sanitar, rezistente la foc, rezistente la substante chimice de dezinfectare si curatare etc. De asemenea, din necesitati practice impuse de facilitarea deplasarii pacientilor in interiorul spitalelor, sistemele de protectie au fost integrate cu sisteme de balustrade care indeplinesc si rolul de protectie al peretilor.
10. Usi: PORTA DOORS Polonia, EMI Franta
SIDERPLAST prezinta in Romania cea mai diversa oferta de usi destinate cladirilor publice (in general) si institutiilor de profil sanitar (in special). Usile comercializate de SIDERPLAST pot avea diferite miezuri (pline, celulare, combinate) executate din diverse materiale (MDF, HDF, lemn masiv, metal) si cu diferite finisaje (melamina, HPL, furnir natural) etc., cu actionare manuala sau automata, protejate sau nu impotriva focului.
11. Sisteme modulare de cabine WC si partitii dusuri din HPL: FORMICA SUA
12. SALI DE OPERATIE MODULARE
SIDERPLAST reprezinta in Romania unul din liderii europeni in proiectarea, executia si livrarea "la cheie" a solutiilor integrate pentru teatrele de operatii (sali de operatie) modulare, compania germana EMV GmbH. Inca din anul 1984, EMV produce, la cele mai inalte standarde de calitate, o gama completa de usi culisante si cu balamale, cu actionare manuala si automata.
Incepand cu anul 2006, EMV, gratie achizitionarii unor linii de productie de cea mai inalta clasa, integreaza intreaga productie a salilor de operatie modulare (pereti din panouri modulare, tavane false si usi) in unitatea sa de productie din Heideck Germania.
Incepand cu anul 2010, in urma unor eforturi comune de integrare a sistemelor proprii, EMV GmbH impreuna cu SIDERPLAST, prezinta in Romania solutia complet integrata pentru sali de operatii modulare SIDERLUX OPERATING THEATRES.
SIDERLUX OPERATING THEATRES sunt compuse din:
1. Sisteme modulare din pereti de otel si otel inox pentru salile de operatii, dar si pentru sectiile de terapie intensiva si pentru spatiile circulate din spitale
2. Sisteme modulare de tavane false din otel, otel-inox si aluminiu pentru salile de operatii, dar si pentru sectiile de terapie intensiva si pentru spatiile circulate din spitale
3. Usi pentru salile de operatii, culisante sau cu balamale, cu actionare manuala sau automata, executate conform specificatiilor din otel inox.
4. Sisteme de pardoseli speciale pentru salile de operatii: PVC, linoleum, cauciuc si pardoseli epoxidice
5. Sisteme de iluminat pentru salile de operatii (lampi de operatii)
6. Sisteme de monitorizare si inregistrare video a procedurilor
7. Coloane de distributie gaze si fluide medicale
8. Coloane fixe (mobile) pentru aparatura medicala si instrumentar
9. Mese de operatie
10. Sterilizatoare
11. Mobilier divers pentru salile de operatii


SISTEME MODULARE DIN PERETI DE OTEL SI OTEL INOX PENTRU SALILE DE OPERATII, DAR SI PENTRU SECTIILE DE TERAPIE INTENSIVA SI PENTRU SPATIILE CIRCULATE DIN SPITALE

Sistemul EMV Prefabricated Wall System este un sistem prefabricat de sali de operatii a carui structura modulara confera proiectantilor si arhitectilor o mare libertate in conceptia planurilor cladirii spitalului, iar beneficiarului posibilitatea de a modifica oricand, chiar si in timpul exploatarii salii de operatie, structura salii, in conformitate cu necesitatile curente si si cu un consum minim de timp si de lucrari. De asemenea, jonctiunile si interferentele cu ceilalti executanti ai altor parti ale cladirii sunt minime si precis definite inca din faza de proiectare a sistemului modular.
EMV Prefabricated Wall System este conceput ca un sistem de pereti ne-portanti pentru camerele de operatie si terapie intensiva, este construit pe o structura metalica de tip grila (1200 mm) si poate fi montat si demontat extrem de usor.

Recomandări produse:

Implanturi SonicWeld Rx Implanturi SonicWeld Rx
Producător: KLS Martin Germania

Sistemul de implantologie SonicWeld Rx Cu SonicWeld Rx®, KLS Martin a dezvoltat un system de rupere pentru osteosinteză craniofaciale. Datorită dezvoltării în continuare consecventă...

Lampa operatie Kalea 30  Kalea 20 Lampa operatie Kalea 30 Kalea 20
Producător: SURGIRIS Franta

Compusa din1-2 brate articulate, reglabile astfel: a. Brat compus din modul central cu LED-uri de culoare alba si 3 segmente "petale" cu LED-uri colorate...

Statie mobila pentru monitorizarea pacientului Statie mobila pentru monitorizarea pacientului
Producător: ECONET MEDICAL

Monitor de functii vitale portabil pentru a fi utilizat în secții medicale, secții de urgență și clinici • Masoaraa NIBP,  SpO2, Temperatura, HR• Baterie...

Incubatoare ATI Incubatoare ATI
Producător: MEDIPREMA Franta

Gama foarte vasta de incubatoare produse de Mediprema Franta. Pentru detalii consultati Mediprema_Satis ICU Incubators

Carucior (trolley) medicatie Carucior (trolley) medicatie
Producător: MALVESTIO Italia

Malvestio a creat un sistem unic de sistem logistic pentru uzul sanitar, compus din: 1. carucioare (trolleys) pentru diverse specialitati: urgenta, medicatie, ortopedie,...