ROmedic Firme medicale Consumabile si produse de unica folosinta

Sali de operatie modulare

Sali de operatie modulare
Accesați fișierul [format pdf]
SIDERPLAST reprezinta in Romania unul din liderii europeni in proiectarea, executia si livrarea "la cheie" a solutiilor integrate pentru teatrele de operatii (sali de operatie) modulare, compania germana EMV GmbH. Inca din anul 1984, EMV produce, la cele mai inalte standarde de calitate, o gama completa de usi culisante si cu balamale, cu actionare manuala si automata.
Incepand cu anul 2006, EMV, gratie achizitionarii unor linii de productie de cea mai inalta clasa, integreaza intreaga productie a salilor de operatie modulare (pereti din panouri modulare, tavane false si usi) in unitatea sa de productie din Heideck Germania.
Incepand cu anul 2010, in urma unor eforturi comune de integrare a sistemelor proprii, EMV GmbH impreuna cu SIDERPLAST, prezinta in Romania solutia complet integrata pentru sali de operatii modulare SIDERLUX OPERATING THEATRES.
SIDERLUX OPERATING THEATRES sunt compuse din:
1. Sisteme modulare din pereti de otel si otel inox pentru salile de operatii, dar si pentru sectiile de terapie intensiva si pentru spatiile circulate din spitale
2. Sisteme modulare de tavane false din otel, otel-inox si aluminiu pentru salile de operatii, dar si pentru sectiile de terapie intensiva si pentru spatiile circulate din spitale
3. Usi pentru salile de operatii, culisante sau cu balamale, cu actionare manuala sau automata, executate conform specificatiilor din otel inox.
4. Sisteme de pardoseli speciale pentru salile de operatii: PVC, linoleum, cauciuc si pardoseli epoxidice
5. Sisteme de iluminat pentru salile de operatii (lampi de operatii)
6. Sisteme de monitorizare si inregistrare video a procedurilor
7. Coloane de distributie gaze si fluide medicale
8. Coloane fixe (mobile) pentru aparatura medicala si instrumentar
9. Mese de operatie
10. Mobilier divers pentru salile de operatii