ROmedic Cabinete medicale Constanta Cabinete Endocrinologie Endocrinologie Constanta

„Sănătatea reprezintă darul cel mai de preț al omului!”
Plecînd de la această convingere, Cabinetul Medical de Endocrinologie Dr. Simion Silviu menține un standard ridicat al serviciilor medicale, pentru ca orice persoană să beneficieze de tratamentul și îngrijirea pe care le merită, la prețuri accesibile.
Endocrinologia este specialitatea medicală care se ocupă de dereglările hormonale ce pot afecta orice organ, de la inimă, la piele, oase și gonade. Modificarea bruscă a greutății corporale, anxietatea sau tremorul mâinilor pot fi simptome care nu trebuie neglijate. Chiar și fluctuațiile hormonale minime pot produce efecte puternice asupra stării de sănătate. Diagnosticate precoce, afecțiunile endocrine pot fi tratate corespunzător, crescând șansele de vindecare.
Problemele endocrine ne afectează sănătatea și își pun amprenta asupra calității vieții. De asemenea, sunt complexe, necesitând analize de laborator și investigații radiologice pentru stabilirea cu acuratețe a diagnosticului. Fiecare caz medical este o prioritate, ce trebuie tratată cu devotament, receptivitate și răbdare.
Pregătirea medicală bogată, perioada îndelungată de practică medicală, răbdarea și comunicarea eficientă cu pacienții ghidează activitatea cabinetului medical Dr. Simion Silviu, medic primar endocrinolog cu experiență de peste 25 ani în diagnosticul și tratamentul afecțiunilor de natură endocrinologică. Calitatea actului medical este ireproșabilă, bazându-se pe abordarea personalizată a fiecărui caz în parte.
Dr. Simion Silviu vă oferă cele mai performante posibilități de consultații și investigații în domeniul patologiei endocrine, serviciile medicale urmăresc tratarea pacienților și menținerea starii de sănătate.
Cabinetul oferă diagnostic și tratament pentru o serie de disfuncții ale glandelor endocrine, cum ar fi ale tiroidei, hipofizei, paratiroide, suprarenale dar și disfuncționalități cum ar fi obezitatea, tulburările de creștere sau tulburări ale funcției ovariene.
Serviciile medicale principale vizează:
consult medical de specialitate
recomandare investigații
diagnosticul și tratamentul afecțiunilor sistemului endocrin
urmărirea evoluției
Consultația endocrinologică periodică este esențială pentru a te asigura de sănătatea sistemului tău endocrin și pentru a preveni unele afecțiuni.
Vă așteptăm cu cele mai bune răspunsuri și soluții la problemele dumneavoastră de natură endocrinologică!