ROmedic Cabinete medicale Brasov Cabinete Medicină alternativă și naturistă Medicină alternativă și naturistă Brasov
Vindecare holistică bazată pe propria capacitate a corpului de a restabili echilibrul și armonia, la nivelul trupului și minții

Terapia Bowen (cunoscută și sub numele de Bowtech - Tehnica originală Bowen), dezvoltată de Tom Ambrose Bowen – Australia, este un sistem dinamic și totodată delicat de terapie corporală, care implică o serie de mișcări ușoare, realizate cu ajutorul degetelor, pe puncte specifice.
 
Transmițând mesaje prin intermediul sistemului nervos, limfatic și muscular, aceste mișcări încurajează și stimulează procesul de vindecare în organism și au un efect puternic și relaxant asupra corpului și a minții.
În cadrul unei sesiuni de terapie, între mișcările aplicate de terapeut, corpul are câteva clipe de pauză în care organismul prelucrează mesajele pentru a iniția procesul de auto-vindecare, ce va continua și pe parcursul zilelor următoare.
 
Sesiunile de terapie Bowen pot dura între 30 și 60 de minute, tratamentul fiind aplicat, în general, la interval de șapte zile, concentrându-se pe o problemă specifică sau adresând organismul ca un întreg.
Bowtech este o terapie complementară, în sensul că îmbunătățește și completează, dar nu interferează cu medicina tradițională. Acțiunea terapiei Bowen asupra sistemului nervos este foarte subtilă, iar organismul răspunde în timp, în propriul său ritm, cu efecte profunde pe toate nivelurile: fizic, chimic, mental și emoțional.
Terapia Bowen este potrivită pentru orice vârstă, abordează organismul în mod holist, neinvaziv și îl poate ajuta să se recupereze dintr-o varietate de condiții, de la leziuni grave la boli cronice, în funcție de capacitatea fiecărei persoane de a se vindeca.
 
Fie că aveți o problemă medicală și doriți să vă stimulați corpul să se însănătoșească mai repede sau doar să vă bucurați de o stare de relaxare profundă și de o senzație generală de bine, vă aștept cu drag la cabinet, să simțiți personal beneficiile dovedite și salutate pe plan internațional ale Terapiei Bowen.
 
Câteva dintre afecțiunile asupra cărora Terapia Bowen are efecte dovedite:
- Probleme scheleto-musculare și articulare: luxații, întinderi, sciatică, umăr înțepenit, dureri de spate, probleme la nivelul genunchilor, șoldurilor, spatelui, picioarelor, umerilor, boli profesionale, accidentări sportive
- Afecțiuni la nivelul organelor interne: rinichi, ficat, vezica biliară, stomac, intestine etc.
- Infertilitate, chisturi ovariene, fibroame uterine, dereglări hormonale
- Oboseală cronică, stres, dezechilibre emoționale, afecțiuni neurologice
- Migrene, dureri de cap, probleme digestive, respiratorii, bronșite, astm
- Boli ale sistemului imunitar, alergii
- Sechele în urma unor accidente vasculare
 
Vă aștept cu drag, într-un mediu plăcut și primitor în Brașov, pe Strada Mihail Kogălniceanu Nr. 23 Bloc C7 Etaj 9 Ap. 17.
Simona Marin – Terapeut Bowen - Bowtech
Pentru programări, sunați la: 0737 530 130

Ultimele recomandări de la pacienți:

03-07-2019
Gina, 65 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Am ajuns la doamna Terapeut Simona pe baza unei recomandări și sunt foarte mulțumită de rezultate. Mă confruntam cu dureri de genunchi și spate, mai ales la schimbările de vreme, care s-au ameliorat semnificativ încă de la primele ședințe, iar în prezent continui să merg la terapie fără a avea o necesitate medicală, pentru a-mi menține starea generală de bine pe care mi-o oferă terapia Bowen. Nu mai am dureri de multă vreme, mă simt foarte bine, am energie și sunt relaxată și am o dispoziție foarte bună în general. Doamna terapeut este un adevărat profesionist, explicațiile și sfaturile sale sunt clare și detaliate, iar firea sa caldă și plăcută face ca terapia la cabinetul său să fie un prilej de bucurie pentru mine. O recomand pe doamna Terapeut Simona Marin cu toată sinceritatea și căldura.

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare