ROmedic Cabinete medicale București Cabinete Dermatologie estetică și cosmetică medicală Dermatologie estetică și cosmetică medicală București

Pe măsură ce viața este din ce în ce mai ocupată și mai solicitantă, timpul liber devine extrem de prețios. Fiecare oră contează, fiecare zi are un scop, iar SKiN MedSpa excelează în a te ajuta în această privință.

 

Folosind cele mai avansate tehnologii medicale, asociate cu terapii estetice specifice, oferim programe eficiente, care dau rezultate vizibile cu minim de efort și timp implicat. Dacă ai nevoie de rezultate semnificative, dacă ai nevoie să te simți mai bine și să arăți mai bine, vino la SKiN MedSpa!

 

Misiunea noastră este să te ajutăm să obții rezultate remarcabile, pentru a te simți mai bine nu doar la nivel fizic, ci și emoțional și spiritual. Frumusețea adevărată vine din interior și este strâns legată de starea noastră de bine.


Suntem o echipă dedicată, folosim produse și tratamente nedureroase pentru a atinge rezultate remarcabile, personalizate in functia de pielea si nevoile tale. Pentru a obține rezultatele pozitive pe care le aștepți, am testat, cercetat si am ales cea mai nouă aparatură in domeniu ce foloseste ultima tehnologie disponibilă, din gama de top a liniei de lux sau premium.


Toate echipamentele pe care le folosim la SKiN Medspa sunt certificate FDA, au studii medicale desfășurate pe parcursul a mai multor ani de zile, care ne garantează că utilizarea lor este 100% sigură, că nu declanșează în timp diverse afecțiuni și că, mai ales, au rezultate dovedite clinic.

 

Serviciile noastre se adresează atât doamnelor cât și domnilor care își doresc să arate și să se simtă mai bine.


Îți stăm la dispoziție în permanență și te așteptăm cu drag pentru a incepe transformarea ta din mai bine în foarte bine!

Ultimele recomandări de la pacienți:

28-01-2021
Mirela, 37 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Clinica nr 1 in Bucuresti,cele mai performante aparate si cel mai tare personal.
Criolipoliza si Radiofrecventa m-au ajutat sa elimin grasimea de pe abdomen!i love SKiN MedSpa Drumul Taberelor

25-01-2021
Adina Radu, 43 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

O clinică de remodelare corporală foarte bine dotată.
Au multe echipamente si știu să îți propună ceea ce ți se potrivește cel mai bine, buget să ai.
Am ajuns la ei atrasă de o promoție la epilare laser dar întreg personalul este extrem de proactiv, atent și profesionist. Un mare plus este că e foarte curat.

10-07-2020
Anca, 39 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

iubesc SKIN MedSpa pentru ca am avut rezultatele pe care nu le-am obtinut in Dorobanti la pomul laudat!


Toate recomandările

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare