ROmedic Firme medicale Aparatura medicala

Avem deosebita placere si posibilitate ca, in cateva randuri, sa va aducem in atentie societatea noastra, prezentandu-va in primul rand activitatatea pe care o desfasuram pe segmentul dializei acute si avantajele extraordinare ale epurarii extracorporeale in cazul pacientului critic.
Smart Medical Solutions este o companie tanara si dinamica, cu capital integral privat romanesc, ce activeaza pe piata romaneasca de echipamente medicale din toamna anului 2006. A aparut din dorinta de a oferi medicilor solutii optime pentru nevoile de dezvoltare, avand o structura flexibila, adaptabila, orientata spre partener şi nevoia acestuia de a obtine maxim de randament din investitia realizata.
Misiunea companiei este aceea de a furniza industriei medicale, in special celei de dializa acuta, cele mai avansate tehnologii.
Avand in vedere posibilitatile de abordare a pacientului critic pe care, consideram noi, le putem initia, ne dorim o colaborare durabila si eficienta.
Avem în spate parteneriate puternice cu mari producători externi, nu ne permitem şi nu ne dorim sa facem rabat la calitate. Oferim investitorilor soluţii ”cost efficiency”,fara a ne îndrepta către produse de marcă albă, ci optimizand raportul calitate / preţ în funcţie de nevoile acestora.
Cu speranta ca v-am starnit interesul, suntem disponibili în orice moment pentru a fi contactati în vederea discutării detaliilor unei viitoare colaborări.
Va multumim si va asteptam!

Recomandări produse:

Termometru digital NC 150 Termometru digital NC 150

Microlife (non contact) cu infrarosii, multifunctional, ecran LCD iluminat, semnal sonor, memorie, se inchide automat, testat clinic

Preț: 180,00
Hartie canapea 50x50 Hartie canapea 50x50
Producător: Celtex

celuloza, 2 straturi, perforata, 50cmX50m

Preț: 13,02
Gel IPL & LASER Gel IPL & LASER

(bidon 5l) + dispenser 250ml gratuit

Preț: 37,82
Hartie Eco Mitsubishi K91HG Hartie Eco Mitsubishi K91HG

(lucioasa), alb negru, tip V, rola 110mm x 18m, aprox.240 poze/rola, role ambalate individual

Preț: 67,23
Hartie EKG Z-folder 80mm x 90 mm Hartie EKG Z-folder 80mm x 90 mm

80mmx90mmx250 (pt. ekg MAC 400/600)

Preț: 7,56