ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Ortodonție și ortopedie dento-facială Ortodonție și ortopedie dento-facială Bucuresti

La cabinetul stomatologic din sectorul 4, SmileDentalSpa, va asteptam intr-o atmosfera calda, relaxanta si eleganta.


Cabinetul stomatologic este foarte usor de gasit fiind situat in sectorul 4, foarte aproape de centrul orasului si dispune de locuri de parcare private pentru pacienti. Cabinetul este dotat cu echipament performant (unituri dentare Castellini, fiziodispenser chirurgical NSK, lampa de albire WHITE SMILE), sterilizare conform normelor europene, sisteme variate de implant dentar si materiale de cea mai buna calitate.

 

Prevenirea este intotdeauna cea mai confortabila si economica modalitate de tratament care va ajuta sa va pastrati sanatatea dintilor pe tot parcursul vietii.


De aceea prioritatea noastra este recomandarea si aplicarea unui program de ingrijire preventiva a dintilor personalizat in functie de nevoile fiecarui pacient. Echipa noastra efectueaza tratamente complexe interdisciplinare de reabilitare orala.


Datorita pasiunii pentru ceea ce facem echipa noastra de medici specialisti se perfectioneaza continuu participand la cursuri, congrese si manifestari stiintifice.

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare