ROmedic Cabinete medicale Brasov Cabinete Psihoterapie Psihoterapie Brasov

Cauți un psiholog? Ai nevoie de sprijin în acest moment al vieții tale? Dorești să discuți cu un profesionist despre lucrurile care te frământă sau deciziile care nu se lasă ușor luate?


Sau poate că ești interesat să intri în contact cu un specialist în resurse umane, psihologia muncii, ori dorești un trainer pentru angajații tăi.


Ne bucurăm de cunoștință, în acest caz. La cabinetul nostru vei găsi încrederea pe care ți-o dă experiența și competența.


Cine suntem?
Hosu Roxana, membru al Asociației Psihologilor Brașoveni și al Asociației de Psihoterapie Experențială Română, cu competențe de consiliere psihologică, psihologia muncii, psihologie organizațională, trainer și inspector de resurse umane.


Neagoe Grațiela, membru al Asociației de Psihoterapii Cognitive și Comportamentale din România, cu competențe de psihologie clinică și psihoterapie cognitiv comportamentală.


Cu o participare activă la conferințe, seminarii și cursuri de specialitate care ne-au ajutat, te așteptăm să comunicăm deschis și să vedem cum anume îți putem fi de folos.


Nu te lăsa ghidat după aparențe! Deși un psiholog nu deține „ghidul fericirii”, nu poate ghici gânduri și nici nu are soluții universal valabile, poate să observe ceea ce în mod obișnuit se trece cu vederea sau se neglijează.


Acesta te va asculta deschis, fără prejudecăți și va gândi intervențiile în mod personalizat, pentru că fiecare dintre noi este diferit. Orice recomandare este întemeiată științific și nu pe credințe populare adesea perpetuate în mod eronat.


Psihologul este specialistul mereu la curent cu studiile din domeniul sănătății și totodată persoana care e capabilă să înțeleagă dincolo de bariere și să indice calea de ieșire, atunci când aceasta nu poate fi zărită cu ușurință.


Pentru liniștea ta, încercăm să privim problema din perspective noi și să te îndrumăm în a-ți optimiza experiențele de zi cu zi.


Noi te așteptăm cu următoarele tipuri de servicii :
- psihodiagnostic și evaluare psihologică clinică, pe baza testelor și interviurilor, pentru a evalua personalitatea indiivudală. ori pentru investigarea problemelor care te preocupă.
- consiliere (psihoterapie) individuală și de grup – intervenții specifice în cazuri de: depresii, anxietate, stimă de sine scăzută, fobii, dependențe, tulburări ale somnului, tulburări alimentare, dificultăți de relaționare și comunicare, traume, decesul unei persoane iubite.
- evaluare psihologică pentru angajare și controlul periodic al angajaților, cu întocmirea unui raport psihologic în conformitate cu fișa postului
- evaluare psihologică pentru obținerea permisului auto
- consiliere în carieră
- training-uri și workshop-uri de dezvoltare personală (comunicare non-verbală, inteligență emoțională, controlul stresului, încredere în sine ș.a.)
- psihologia copilului și adolescentului


În plus, îți putem oferi alte două facilități inedite: grup de suport – e mai ușor să găsești oamenii care se identifică cu aceleași probleme ca și tine și școala mamelor – dacă îți dorești să fii pregătită pentru venirea pe lume a unui copil.


Te invităm să ne contactezi la adresa roxanaioanahosu@gmail.com, ori la numerul de telefon 0766 270 321, pentru a putea să stabilim împreună detaliile pentru o consultație cât mai avantajoasă pentru tine, atât din punctul de vedere al timpului, cât și financiar.


Ai incredere. Investește în tine, noi te ajutăm!

Ultimele recomandări de la pacienți:

13-05-2021
Cezarina, 36 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Mi-a placut Roxana, deoarece pe tot parcursul terapiei, am simtit ca am un aliat. In orice credeam, simteam, planuiam, am stiut ca este alaturi de mine, ma credea si ma sustinea. A reusit cu tact si diplomatie sa imi arate o cale, un drum mai bun pentru mine. De multe ori mi-a deschis ochii catre noi orizonturi, mai placute, mai blande, mai bune.
Mi-a oferit uneltele necesare sa-mi dau seama singura unde gresesc, cum as putea imbunatati si cum mi-as putea oferi experiente frumoase, placute, sau mai putin placute...dar experiente, trairi.
Pentru mine a fost ceva major sa o simt aproape, sa simt sustinere si incredere.
Roxana este un om, psiholog, tare fain.

08-04-2019
I., 25 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

De cand am ajuns, calmul si rabdarea ta, Roxana, m-au facut sa ma "acomodez"cu acel spatiu in care am intrat si m-am simtit confortabil. Faptul ca m-ai ascultat pana la capat si ai reusit sa-mi explici ce se intampla cu mine, m-a ajutat extraordinar de mult. Exact asta aveam nevoie, sa inteleg unele lucruri si sa fiu ea cea care realizeaza, nu sa mi se serveasca solutii.Tehnica aceasta a functionat de minune, am reusit sa descopar cine sunt si in ce cred de fapt. De altfel sunt convinsa ca posezi o inteligenta emotionala semnificativa, si-ti multumesc pentru ca mi-ai insuflat-o si mie. :) Consider ca am facut cea mai buna alegere apeland la tine si nu voi ezita sa o fac din nou daca voi mai intampina dificultati pe parcurs, pentru ca sunt sigura ca detii "leacul" pentru vindecarea mea. I.

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare