ROmedic Cabinete medicale Ploiesti Cabinete Ginecologie & Obstetrică Ginecologie & Obstetrică Ploiesti

„Sănătatea e darul cel mai frumos și mai bogat pe care natura știe să-l facă.” – (Michel de Montaigne)


De multe ori uităm să avem grijă de sănătatea noastră sau amânăm vizita la medic din diverse motive. Sănătatea este o prioritate ce nu trebuie amânată, motiv pentru care, în cadrul Societății Civile Medicale Dr. Mihalache vă punem la dispoziție servicii medicale de obstetrică-ginecologie și pediatrie, din grijă pentru starea dumneavoastră de bine.


La noi fiecare pacient este o prioritate pe care o tratăm cu devotament, răbdare și receptivitate. Astfel am reușit să ne croim drum pe piața serviciilor medicale de calitate. Dr. Mihalache Dan Dragoș , medic primar obstetrică-ginecologie, cu competențe de ecografie obstetricală și ginecologică, colposcopie, histeroscopie și laparoscopie ginecologică, împreună cu Dr. Mihalache Florina , medic specialist pediatrie, vă pun la dispoziție o gamă variată de servicii medicale pentru monitorizarea sănătății și a dezvoltării, investigații și tratamente eficiente, la tarife avantajoase!


O femeile frumoasă este o femeile sănătoasă! De aceea, asigurăm servicii medicale de obstetrică-ginecologie, servicii de calitate care să răspundă și celor mai exigente cerințe, pentru a reda zâmbetul femeilor. De asemenea, la noi beneficiați și de servicii de pediatrie, din grijă pentru sănătatea copiilor.
Cu ajutorul aparaturii medicale de ultimă generație și a personalului medical cu o vastă experiență și pregătire profesională, precum și prin măsurile stricte de igienă, ne angajăm în oferirea de servicii medicale prompte, eficiente și sigure.


Cu profesionalism și devotament, avem grijă de sănătatea ta și a copilului tău!
Vă așteptăm cu drag!

Ultimele recomandări de la pacienți:

18-09-2018
Diana, 44 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Recomand tuturor celor intersate. Din punctul meu de vedere serviciile d.lui dr au fost la superlativ din momentul primei consultatii pana la momentul nasterii, inclusiv pe perioada spitalizarii. Felicitari si multumiri

28-02-2017
Stanciu, 31 ani

Părerea generală: Mulțumit

Am nascut cu dm dr un om de miloane rar sa mai intalnesti un om asa ca dansul....ii multumesc ca a avut rabdare cu mine chiar daca uneori l am mqi suparat din cauza fricai care o aveam...nu am cuvinte sa i multumesc cat de frumos sa purtat toata sarcina cu mine un om cu suflet mare.Respect....recomand acest medic orcui!

29-03-2016
Daiana çinar, 44 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Multumesc din suflet dr. Mihalache dan pentru toata perioada sarcini si nastere. Recomand cu toata inima. Rar mai gasesti dr sa fie apropiati de pacienti si sa aiba rabdarea pe care dinsul o are. Clar dedicat meseriei si un om cu suflet mare. Multa stima


Toate recomandările

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!