Societatea Studenților în Medicină din București: "Respectă viaţa! Road safety"

Data publicării: 06-05-2015

În data de 06 mai 2015, între orele 12,00 - 13,30, la Gara de Nord (vis-a-vis de coloane) se va desfăşura, în cadrul proiectului "Respectă viaţa ! Road safety", simularea unui accident rutier urmat de intervenţia pentru acordarea primului ajutor şi evacuarea victimelor. Scopul evenimentului este de a trage încă o dată un semnal de alarmă cu privire la riscurile pe care le implică traversarea prin locuri nepermise, modul de acordare a primului ajutor pană la sosirea echipajelor de salvare şi alte aspecte cu privire la siguranţa rutieră respectiv intervenţia în cazul unui accident rutier.

Locaţia este aleasă întrucât vizibilitatea mesajului de transmis este una foarte mare, propunerea venind din harta punctelor negre privind accidentele rutiere ce au avut loc în Bucureşti.

Acţiunea este organizată de Societatea Studenţilor în Medicină din Bucureşti în colaborare cu Brigada Rutieră a Capitalei şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Dealu Spirii" Bucureşti-llfov.

Sursa: Agerpres, 06-05-2015, Vizualizari 290
 Agentia Nationala de Presa Agerpres Stirile medicale sunt furnizate de Agentia Nationala de Presa "Agerpres", partenerul nostru pe sectiunea de Noutati si Stiri medicale.