ROmedic Cabinete medicale Buzau Cabinete Psihoterapie Psihoterapie Buzau

Să primești ajutor de la un specialist este cea mai bună decizie, care te va ajuta să depășești stările anxioase, depresive și dificultățile care îți stau în cale. Rezolvarea e în mâinile tale, ai nevoie doar de un impuls!
Suferi de depresie sau anxietate?
Ai dificultăți de comunicare, relaționare și adaptare?
Prezinți tulburări de somn sau de alimentație?
Ai trecut prin experiențe traumatice și nu ai reușit să îți revii?
Nu reușești să scapi de diferite dependențe?
Conștientizarea blocajelor și a ajutorului de care ai nevoie este un prim pas în rezolvarea problemelor. Negarea lor nu face decât să amplifice toate aspectele negative care vin cu acestea.
Serviciile de psihoterapie integrativă de care puteți beneficia pot fi aplicate în dezvoltare personală și autocunoaștere, controlul factorilor psihologici implicați în sănătate, psihoterapie individuală, de cuplu, de familie, psihoterapie copii și adolescenți, grupuri de suport. Cabinetul vă este deschis indiferent de vârstă, pentru că punțile ce se vor construi într noi vor fi autenticitatea, înțelegererea, răbdarea, respectul, empatia.
De asemnea, vă sunt oferite servicii de psihoterapie a traumelor, folosind E.M.D.R . Vorbim de traume: mari (moartea unei persoane dragi, martor sau victimă a unui accident, agresiune fizică etc.) sau mici (traume relationale - cele în care, în mod repetat, ne-am simțit umiliți sau jigniți; eșecurile etc.).
Află cum să-ți gestionezi emoțiile și cum să-ți îmbunătățești încrederea în tine și în ceilalți. Mă pliez pe cerințele fiecărei persoane în parte, pe trăsăturile individuale și nevoile persoanei respectice, pentru a găsi cea mai rapidă și eficientă metodă de rezolvare.
Scopul meu este oferirea unor servicii psihologice de calitate la problemele tale, pentru ca apoi să îți urmezi visele și obiectivele. Ai grijă de sănătatea ta emoțională!
Vino să îți redescoperi sensul vieții, să îți redobândești bunăstarea psihologică!

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare