ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Remodelare corporală Remodelare corporală Bucuresti

A face oamenii să își recapete încrederea în sine este o experiență plină de satisfacții și suntem privilegiați să facem acest lucru zi de zi!

 

Soma Clinic este un centru ultramodern de chirurgie estetică, plastică și estetică medicală, care vă pune la dispoziție o gamă variată de servicii estetice la cele mai înalte standarde.


Lista noastră de servicii bifează mai multe specialități:

  • Chirurgie plastică-estetică-reconstructivă la nivelul feței, sânului, siluetei și a organelor genitale

  • Dermatologie estetică și cosmetică medicală

  • Remodelare corporală.

Tehnologia de ultimă generație completează experiența vastă a echipei Soma Clinic, recunoscută la nivel european și care însumează peste 10 ani de practică în chirurgie și estetică, implicit mii de de ore în sala de chirurgie.

 

Ceea ce ne face mândri și ne confirmă că suntem cei mai buni este, pe lângă experiența profesională relevantă, calitatea umană a actului chirurgical și garanția unei interacțiuni prietenose, respectiv orientarea către rezultate excelente pe termen lung cu timp de recuperare cât mai scurt.

 

Rămânem sensibili și extrem de atenți la nevoile, trăirile, emoțiile pacienților noștri, deoarece nu furnizăm doar rezultate fizice, ci și o transformare dramatică, benefică, la nivel psiho-emoțional.

 

Să fim promotorii acestei evoluții este răsplata bine meritată care ne demonstrează faptul că profesia de chirurg se face în primul rând cu mintea și sufletul, acestea ghidând în cele din urmă mâinile. Experiența de la Soma Clinic nu face decât să îți confirme că te-ai aflat pe cele mai capabile mâini.
Contactează-ne cu încredere!

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare