ROmedic Cabinete medicale Ploiesti Cabinete Gastroenterologie Gastroenterologie Ploiesti

MATERNITATE SPITAL LOTUS

Autor: Spital Lotus

Maternitatea SPITAL LOTUS
SPITALUL LOTUS iti ofera posibilitatea sa nasti intr-o Maternitate eleganta, dotata cu aparatura ultraperformanta si cu un personal foarte bine pregatit.
Maternitate Lotus doreste sa schimbe perceptia asupra momentului nasterii : dorim sa inlocuim anxietatea si teama cu increderea si bucuria, firesti momentului, generate de profesionalism, comunicare, intelegere si o ambianta prietenoasa. Ne dorim sa va fim alaturi la acest miracol care este nasterea.
Viitorilor parinti li se ofera toate conditiile necesare pentru a face aceasta experienta de neuitat prin unicitatea trairilor cat si prin grija si atentia oferita de un personal medical specializat.
Echipa medicala de la Maternitatea Lotus doreste sa vina in intimpinarea dorintelor pacientelor cu privire la modul de nastere : normala cu sau fara analgezie epidurala sau cezariana , asigurand permanenta ingrijirilor medicale impreuna cu echipa de neonatologie si terapie intensiva. In cadrul Maternitatii Lotus sustinem contactul precoce al nou-nascutului cu mama prin conceptual de Rooming-in care , prin spitalizarea bebelusului in acelasi salon cu mama sa, permite dezvoltarea relatiei mama- copil din primele ore de viata, precum si alaptarea precoce.
Venirea pe lume a unui bebelus , reprezinta mereu o implinire , o traire unica , asociata cu speranta, fericirea ,iubire si bucurie . Acum incepe viata in comun , fatul paraseste casuta protectoare si se va cuibarii in bratele protectoare ale parintilor sai .Pentru a putea debuta in viata comuna, ca o familie , va vom initia si va vom invata cum cele mai dificile moment , abordate intr-un mod corect se pot transforma in experiente controlabile si satisfactii pe masura .Viitorii parinti sunt asteptati sa ia p arte la cursurile pentru scoala parintilor.

 
Programare