ROmedic Cabinete medicale Cluj-Napoca Cabinete Urologie Urologie Cluj-Napoca

Spitalul Humanitas este un proiect rezultat din experienţa şi încrederea acumulate prin colaborarea îndelungată a unui grup de medici în diverse specialităţi: chirurgie generală, oncologie, obstetrică-ginecologie, urologie, chirurgie plastică reconstructivă şi estetică, dermatologie, endocrinologe, neurologie, anestezie terapie intensivă.

 

Prin experţii care lucrează în echipe multidisciplinare Spitalul Humanitas ofera tratamente chirurgicale avansate pentru rezolvarea unor situaţii patologice complexe:

 •  
 •  
 • Chirurgie endocrină: tiroida, paratiroide, suprarenale, tumori neuroendocrine;
 •  
 • Chirurgie oncologică şi reconstructivă pentru tumorile sânului, genitale, urinare, digestive şi cutanate;
 •  
 • Chirurgie plastică, estetică şi funcţională pentru afecţiuni ale pelvisului şi perineului, urinare, genitale şi anale (incontineneţă urinară, anală, stări de intersexualitate, etc);
 •  
 • Chirurgie reparatorie a peretelui abdominal;
 •  
 • Chirugie estetică.

 

Ambulatorul spitalului susţine activitatea chirurgicală prin consultaţii multidisciplinare preoperatorii, tratamente şi urmarire postoperatorie. Urmarim rezolvarea rapidă şi corectă a problemelor pacienţilor şi confidenţialitatea.

 

Pacientii operaţi sunt îngrijiţi pană la vindecare în secţia cu paturi a Spitalului Humanitas. Asiguram pacienţilor confort, siguranţă şi rezolvarea prompta şi cu compasiune a problemelor.

Ultimele recomandări de la pacienți:

04-12-2018
Dorothea, 37 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

01.10.2018 - Am ajuns la Spitalul Humanitas cu multe emoții, încredere și speranță. Avea să urmeze o operație care mi-a schimbat viața - operația de abdominoplastie.
Am fost plăcut surprinsă de condițiile din spital, personalul foarte amabil, mereu cu zâmbetul pe buze și cu o vorbă bună de încurajare ( de la doamna care spală pe jos în fiecare dimineață până la managerul spitalului care a venit personal în salon să se asigure că ești bine îngrijit).
Domnul doctor Filip Ardelean - înainte de a fi un MEDIC extraordinar, este un OM deosebit, care are răbdarea necesară de a-ți explica și de a-ți răspunde cu căldură la toate întrebările, atât înainte de operație, cât și după externare. Având în vedere modul în care a decurs operația și recuperarea ( fără dureri, am putut să-mi reiau activitatea la 10 zile de la operație), consider că este cea mai bună alegere pe care puteam să o fac.
Am avut așteptări foarte mari de la această operație, insa rezultatele sunt MULT peste așteptări!

08-04-2017
Alina Nistor, 50 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Recomand cu mare caldura si incredere acest spital pt interventii chirurgicale! M-am simtit ca acasa timp de 6 zile cat am fost spitalizata, m-am simtit in siguranta tot timpul. Ce este cel mai important, dl prof. Valentin Muntean, mi-a explicat de fiecare data tot ceea ce vroiam sa aflu, linistindu-ma. Am avut o interventile grea (tumora colorectala si polipoza familiala), recto- colectomie totala, rezervor in forma de J, urmand peste 6 saptamani repunerea in functiune. Ma simt extraordinar dupa nici doua saptamani de la interventie. Personalul este foarte atent, amabil si implicat! Multumesc tuturor celor care au fost langa mine atat in timpul operatiei cat si dupa: dl Profesor, anestezistilor, asistentelor, intrumentarilor, infirmierelor... TOTI sunteti niste Oameni extraordinari!!!! Va multumesc!

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare