ROmedic Cabinete medicale Skodagasse, Viena Cabinete Ecografie Ecografie Skodagasse, Viena

Informații generale pentru pacienți

Informații generale pentru pacienți
Autor: Patricia Davidescu

Sistemul de sănătate din Austria este recunoscut pentru standardele sale ridicate de formare medicală, infrastructură tehnologică, calitatea îngrijirii medicale și disponibilitatea serviciilor medicale pentru pacienți.

 

A fi etalonul managementului spitalicesc - acesta este obiectivul managementului PremiQaMed. Tratament medical de o clasă înaltă, asistență medicală competentă și profesională, un grad înalt de orientare spre servicii individualizate într-o atmosferă caldă și plăcută - toate aceste aspecte însumează cheia succesului nostru.

 

Spitalele private PremiQaMed lucreaza cu o rețea mare de specialiști de top din toate domeniile medicale, pe bază de contract. Vom fi încântați să găsim cei mai buni specialiști pentru problemele dumneavoastră.

 

Personalul nostru, cunoscător de limbi străine, vă va răspunde la toate întrebările medicale și organizatorice privind tratamentul și spitalizarea. La cerere, vom pregăti un plan de tratament și o evaluare de preț pentru dumneavoastră. Personalul nostru medical și administrativ este cunoscător de limba engleză. Daca doriți să vă însoțească un traducător de limba română în timpul examinărilor și discuțiilor cu medicii, noi ne putem ocupa de acest lucru.

 

Spitalele noastre au încheiat acorduri de decontare directă cu mai multe companii internaționale de asigurări, precum BUPA, Van Breda, Allianz Worldwide, HTH Worldwide, HTH Geoblue, AXA PPP International, Tokio Marine, Int. SOS, HS Insurance, Seven Corners, Henner-GMC, Sigal, Redbridge, Previmedical, GBG Global Benefits Group precum și cu diferite ambasade .

 

 

Informații în limba română:

 

Spitalul Privat Döbling: international@pkd.at 

Spitalul Privat Confraternität: international@pkj.at

 

Informatii în limba engleză:

 

Spitalul Privat Graz Ragnitz: international@pkg.at 

Spitalul Privat Wehrle-Diakonissen: international@privatklinik-wehrle.at

 

 

Informații pentru pacienții ce plătesc individual

 

Vă acordăm sprijin legat de orice problemă organizatorică sau financiară. Dacă nu aveti o poliță de asigurare ce poate acoperi tratamentele efectuate în spitalele private din Austria, va trebui sa plătiți individual. La cerere, suntem dispuși să realizăm o estimare a costurilor. În spitalele noastre puteți plăti utilizând cardurile bancare. Un bancomat este disponibil în zona recepției.

 
Programare