ROmedic Cabinete medicale Skodagasse, Viena Cabinete Optică medicală și optometrie Optică medicală și optometrie Skodagasse, Viena

Centrul de Medicină Preventivă - Modulele de Check-Up

Centrul de Medicină Preventivă - Modulele de Check-Up
Autor: Patricia Davidescu

Foarte multe boli pot fi influențate pozitiv sau chiar evitate complet prin un stil de viață sănătos și un tratament precis și individualizat.

 

În cadrul investigațiilor medicale de prevenție, sunt analizați factorii de risc personal de natură genetică sau legați de stilul de viață. În anumite cazuri este totodată identificată și prezența anumitor boli deja existente. 

 

Programul nostru "Check-Up" este împărțit pe module. Aceste module pot fi combinate în funcție de necesitățile individuale ale pacientului. 

În centrele de medicină preventivă special amenajate, vă oferim pe lângă servicii medicale de o înaltă calitate și o atmosferă plăcută, o organizare efeicientă cu un timp de așteptare minimal.

 

Din cauza unei coordonări optimale a tuturor consultațiilor și investigațiilor medicale, puteți finaliza programele de screening într-un timp foarte scurt - în funcție de modulele alese acestea pot fi finalizate chiar și în jumătate de zi. 

Pe baza rapoartelor medicale experții noștri vă consiliază, în cadrul interviului final după ce investigațiile medicale aferente modulului preventiv au fost efectuate, asupra diagnosticului - în cazul în care se dovedește prezența unei afecțiuni-precum și asupra diferitelor terapii suplimentare și modalități de menținere a stării de sănătate.

 

Pentru o calitate mai bună a vieții vă oferim următoarele Module de Check-Up:

Module de Check-Up pentru persoane private -

Module de Check-Up pentru companii

 

Infomații detaliate asupra modulelor de Check-Up pentru persoane private, găsiți în rubrica: Informații pentru pacienți, sub articolul - Investigații medicale preventive - Module de Check-Up

 

 

Pentru mai multe informații nu ezitați să ne contactați la:

 

M: +43 664 142 91 07

E: international@pkj.at

    international@premiqamed.at

 
Programare