ROmedic Cabinete medicale Skodagasse, Viena Cabinete Medicină funcțională Medicină funcțională Skodagasse, Viena

Centrul de Cardiologie

Centrul de Cardiologie
Autor: Patricia Davidescu

Pentru a asigura un standard înalt în tratamentul afecțiunilor cardiologice, în cadrul Spitalului Privat Confraternität, a fost înființat Centrul de Cardiologie. Acest centru este compus din departamentul de cardiologie și angiologie, departamentul de cateterism cardiac precum și Echipa Intervențională Confraternität (ITC).

 

În domeniul diagnosticării afecțiunilor cardiace oferim, în cadrul acestui centru, toate investigațiile cardiologice necesare, ca de ex: EKG de repaus și efort, ecografie cardiacă, monitorizare ABPM și Holter, imagistica vaselor coronariene prin intermediul CT-ului. 

Investigațiile medicale invazive - cardiologice percum și a vaselor coronariene - prin intermediul cateterismului cardiac sunt efectuate de experți de renume internațional; și anume membrii ai Echipei Intervenționale Confraternität.  

 

În cazul în care este necesară o terapie, în cadrul spitalului privat Confraternität vă stau la dispoziție un spectru foarte vast de măsuri terapeutice. În afară de terapiile conservative pentru afecțiunile cardiace și vasculare, spitalul Confraternität vă oferă o serie de terapii moderne pentru extensia vaselor coronariene și periferice îngustate, prin cateter cu balon sau stent. Paleta terapeutică este completată de intervenții electrofiziologice pentru terapia aritmiei cardiace și implantul de stimulator cardiac - pacemaker. 

 

Calitatea înaltă a serviciilor medicale a Centrului de Cardiologie Confraternität este susținută și de monitorizarea prin telemetrie și performanta sală de recuperare PACU. 

 

Centre of Excellence

 

Medici specialiști în cardiologie, de renume internațional, efectuează în fiecare an peste 900 de consultații medicale de cardiologie în cadrul Spitalului Privat Confraternität prin intermediul cateterismului cardiac. 

 

Echipa intervențională Confraternität dispune în calitate de Centre of Excellence de cea mai vastă experiență în acest domeniu, dintre toate spitalele private din Austria. 

 

Pentru mai multe informații ne puteți contacta la:

 

 M: +43 664 142 91 07

 E: international@pkj.at

     international@premiqamed.at

 
Programare