ROmedic Cabinete medicale Skodagasse, Viena Cabinete Diabet, Nutriție și Boli metabolice Diabet, Nutriție și Boli metabolice Skodagasse, Viena

Servicii medicale pentru pacientii internationali in vremuri de Coronavirus

Servicii medicale pentru pacientii internationali in vremuri de Coronavirus
Autor: Patricia Davidescu

Pacientii romani care nu sufera de  Covid-19 pot efectua tratamente si investigatii medicale in Spitalul Privat Confraternität din Viena.

 

Criza Corona a provocat tulburari in intreaga lume, cauzand o stagnare a cursului normal al vietii. Cu toate acestea, viata merge inainte - si in Spitalul Privat Confraternität.

 

Putem efectua toate investigatiile și terapiile din gama noastra de servicii, in conformitate cu cele mai stricte masuri de siguranta pentru pacientii si personalul spitalului nostru.

 

Toti pacientii austrieci si internationali trebuie sa efectueze un test PCR inainte de internare. Spitalul nostru nu trateaza pacientii care suferă de Covid-19. Aceste cazuri sunt preluate de  institutii publice, special desemnate.

 

Calatoria spre Austria pentru servicii medicale in Spitalul Privat Confraternität

 

Pacientii din tarile Uniunii Europene pot calatori spre Austria pentru investigatii si tratamente medicale in Spitalul Privat Confraternität din Viena, pe baza urmatoarelor documente:

  • O scrisoare oficiala din partea  Spitalului Privat Confraternität care atesta calatoria spre Viena in scopuri medicale
  • Un certificat de sanatate si un test PCR din exudat nazofaringian, pentru SARS-CoV-2, cu rezultat negativ, traduse in limba engleza sau germana.

Testul PCR nu are voie sa fie mai vechi de 4 zile la intrarea pe teritoriul Austriei si nu are voie sa fie mai vechi de 3 zile la initierea investigatiilor/tratamentului medical in  Spitalul Privat Confraternität. In cazul in care testul PCR, cu rezultat negativ, depaseste cele 3 zile in momentul vizitei medicale in spital, atunci se efectueaza un test PCR nou, in spitalul nostru.

 

Teste PCR pentru SARS-CoV-2, in scopul calatoriei spre Austria, se efectueaza la cerere, contra cost si pe baza unei programari, de catre laboratorul Genetic Lab din Bucuresti. Pentru programari va rugam sa contactati http://www.geneticlab.ro /Tel. 021.440.1878 

 

Tratamente medicale pentru pacientii romani

 

Spitalul Privat Confraternität face parte din topul destinatiilor medicale din Austria pentru pacientii romani.

 

Principalele servicii medicale la care apeleaza pacientii romani in Spitalul Privat Confraternität sunt terapiile oncologice moderne si personalizate, chirurgia cardiovasculara, operatiile minim-invazive – urologice, ortopedice, oftalmologice si oncologice – serviciile pentru sanatatea barbatului, diagnosticarea nerurologica si pachetele de Check-up.

 

Prelucrarea cererilor medicale se efectueaza de catre personalul calificat, vorbitor de limba romana, din cadrul biroului nostru international, prin intermediul unei cererei medicale pe care o puteti adresa la adresa de E-mail international@confraternitaet.at 

 

Personalul biroului nostru international va consiliaza cu privire la toti pasii necesari pentru initierea rapida a investigatiilor/tratamentului necesar in Viena, de la evaluarea dosarului medical, recomandarea medicilor potriviti pentru cazul Dvs. medical concret, estimarea costurilor pentru serviciile medicale, organizarea programarilor, informatii privind spitalizarea, follow-up medical dupa, ce ati fost externat, precum si servicii de traducere in limba romana pe parcursul vizitei Dvs. medicale in spitalul nostru privat.

 

Biroul nostru international va sta la dispozitie in toate etapele vizitei dumneavoastra medicale.

 
Programare