ROmedic Cabinete medicale Döbling, Viena Cabinete Andrologie Andrologie Döbling, Viena

Spitalul Privat Döbling se numără printre cele mai importante unități medicale din Viena. Profesionalismul cu care ne-am desfășurat activitatea de-a lungul timpului ne recomandă drept specialiști într-un spectru larg de domenii medicale, cu competențe deosebite în oncologie, obstetrică și ginecologie, chirurgie generală și abdominală, afecțiunile sistemului digestiv, gastroenterologie, boala refluxului gastroesofagian, afecțiunile aparatului locomotor și de susținere, chirurgie traumatologică, intervenții chirurgicale ortopedice, medicină fizică, reabilitare,oftalmologie și medicină internă.

 

Politica sistemului de management este orientată spre munca în echipă, întrucât credem cu tărie că doar funcționând ca un tot unitar putem excela. Alte valori pe care le considerăm esențiale pentru o activitate medicală de standarde superioare sunt formarea profesională continuă a personalului medical, respectul și preocuparea față de pacient.

 

Siguranța dumneavoastră și a celor dragi este principala prioritate a Spitalului Privat Döbling, fapt pentru care oferim servicii medicale complete de diagnosticare, tratament, îngrijire pre- și postoperatorie, aliniindu-ne, totodată, celor mai moderne practici din domeniul sănătății.

 

Spitalul Döbling face parte din rețeaua de spitale private PremiQaMed, care gestionează de peste două decenii institutele medicale private din Austria.
Formarea profesională de excepție a specialiștilor noștri, infrastructura tehnologică de ultimă generație și atmosfera prietenoasă – toate acestea pot contribui la recuperarea dumneavoastră fizică și psihică, ajutându-vă să vă recăpătați viața pe care o meritați.

 

Principii care stau la baza activității din spitalul privat Döbling:

 

  • terapia medicală excelentă este însoțită de respect și apreciere umană față de pacienți;
  • infrastructura medicală conține echipamente de ultimă generatie care pun în valoare atenția la detalii a personalului nostru;
  • colaborările cu medici din afara spitalului nostru oferă un plus de valoare facilităților medicale oferite pacienților;
  • utilizarea responsabilă a resurselor ne asigură succesul economic și o dezvoltare continuă;
  • deciziile rapide și eficiente luate de managementul spitalului crează un mediu motivant, o deschidere către rezolvarea amiabilă a provocărilor și menținerea unei atmosfere de respect reciproc.

 

Dotări si facilități

 

Spitalul Döbling dispune de 160 de paturi organizate în camere moderne single și duble, în regim de confort hotelier. La nevoie, pacienții pot fi monitorizați în cameră de către personalul spitalului nostru pentru a spori confortul și siguranța pe perioada recuperării medicale.

 

Grădina, cafeneau și restaurantul spitalului contribuie semnificativ la ambientul deosebit oferit pacienților și vizitatorilor acestora. Grădina amenajată în stil mediteranean de-a lungul spitalului, permite accesul în spațiul verde din mai multe locuri și vă invită la mișcare. Cafeneaua amplasată în foyerul clădirii principale vă poate asigura o gustare sănătoasă pe parcursul zilei. Personalul propriului nostru restaurant vă răsfață cu preparate variate, produse de patiserie și deserturi concepute în funcție de bunătățile fiecărui sezon.

 

În bucătăria spitalului privat Döbling se pregătesc mâncăruri sănătoase, potrivite pentru regimul alimentar al fiecărui caz în parte. Astfel, pacienții cu afecțiuni gastrice pot alege meniul ”Light”, cei care nu doresc carne se pot bucura de meniul ”Vegetarian”, iar meniul ”Vital” are la bază preparate reduse caloric. Persoanele fără restricții dietetice pot savura mese concepute cu delicatese mediteraneene sau preparate specifice bucătăriei clasice vieneze. De asemenea, respectând indicațiile medicilor, bucătarii noștri pot crea alte variante de preparate care să vă sprijine în procesul de vindecare.

 

 

Centrele medicale din cadrul spitalului privat Döbling:

 

Maternitatea

 

Spitalul privat Döbling din Viena este pregătit oricând să vă ofere experiența unei nașteri în conformitate cu dorințele dumneavoastră. Ne mândrim cu dotarea tehnică a maternității și cu echipa specializată care facilitează experiența unică a nașterii.
În spitalul privat Döbling, siguranța nașterilor este principala responsabilitate a ginecologului și a echipei de moașe, iar prezența unui anestezist 24 de ore din 24 este un semn de respect față de pacientele noastre. De asemenea, spitalul asigură și prezența unui pediatru în cazul nașterilor prin cezariană.

 

Maternitatea noastră dispune de săli dotate fie cu scaun clasic, fie cu dotări speciale care permit ajustări pe verticală sau orizontală a poziției de naștere. Confortul viitoarelor mămici este, de asemenea, una dintre prioritățile spitalului nostru. De aceea, în sălile individuale de naștere se poate asculta muzica preferată, iar o cadă stă la dispoziția doamnelor pentru o baie relaxantă. Atmosfera poate fi completată de aroma uleiurilor eterice și suficient loc pentru plimbare.

 

Datorită dotărilor maternității și priceperii echipei spitalului Döbling, dacă nu sunt complicații și bebelușul este perfect sănătos, părinții pot opta și pentru varianta unei nașteri în regim ambulant.
Maternitatea spitalului privat Döbling este partenerul dumneavoastră de încredere pentru o naștere ușoară indiferent dacă este zi sau noapte.

 

Centrul de Fertilitate

 

Centrul de Fertilitate Döbling din Viena, Austria reprezintă suma progreselor înregistrate în domeniul medical pentru a oferi vieții de familie o șansă în plus. Fiecare cuplu în parte va primi atenția, îngrijirea, consilierea, sfaturile medicale necesare pe tot parcursul tratamentelor realizate în centrul de fertilitate, precum și după naștere.

 

Specialiștii noștri organizează întâlniri informative periodice, în cadrul cărora puteți afla răspunsuri la întrebările dumneavoastră si detalii despre ofertele centrului. Puteți beneficia de îndrumarea inițială necesară unui prim consult medical de specialitate, potrivit situației dumneavoastre.
În cele mai multe cazuri, infertilitatea se tratează prin medicamente, intervenții chirurgicale sau procese de inseminare artificială. Diagnosticarea corectă este esențială înainte de a porni orice alt demers în rezolvarea acestei situații medicale nedorite. De aceea, în cadrul primului consult, medicul dumneavoastră de încredere va face investigații specifice și amănunțite care vizează atât femeia cât și bărbatul din cuplu.

 

În Centrul de Fertilitate Döbling puteți beneficia de o gamă largă de soluții terapeutice. Personalul medical specializat utilizează echipamente moderne iar atmosfera din centru este prietenoasă și relaxantă.
Pacienții pot apela și la servicii complementare oferite de specialiștii spitalului nostru. Acestea constau în tehnici speciale care oferă un ajutor suplimentar în tratamentul infertilității, mărind șansele de reușită ale terapiei.
Centrul de Fertilitate Döbling vă ajută să vă îndepliniți expresia iubirii necondiționate, cea mai frumoasă dorință de cuplu, aceea de a deveni părinți.

Clinica Sportiva

Tratăm boli și traume ale aparatului locomotor și ne ocupăm de recuperare cardiacă.
Tel.: +43 (0)1 360 66-5266
E-Mail: international@pkd.at

 

Centrul de Endoscopie
Investigații endoscopice - gastroscopii, colonoscopii, proctoscopii - efecuate cu endoscop flexibil
Tel.: +43 (0)1 360 66-5000
E-Mail: international@pkd.at

 

Centrul pentru Îngrijirea Sânului
Diagnostic și terapie
Tel.: +43 (0)1 360 66-5533
E-Mail: international@pkd.at

 

Centrul de Osteită 
Infecții ale sistemului osos
Tel.: +43 (0)1 360 66-8000
E-Mail: international@pkd.at


Centrul pentru Sănătatea Copilului
 
Diagnosticul și tratamentul afecțiunilor pediatrice
Tel.: +43 (0)1 360 66-5597
E-Mail: international@pkd.at

 

Centrul de Displazie
Diagnosticare modernă și terapia displaziei ginecologice.
Tel.: +43 (0)1 360 66-8000
E-Mail: international@pkd.at

Centrul de Hernie

Proceduri moderne de terapie pentru hernie.
Tel.: +43 (0)1 360 66-8000
E-Mail: international@pkd.at

 

Centrul de Reflux
Diagnostic și terapie a celor mai frecvente afecțiuni ale tractului gastric superior.
Tel.: +43 (0)1 360 66-5164
E-Mail: international@pkd.at

 

Centrul de Competență în Traumatismele Sportive
Prima adresa în tratarea competentă a traumelor sportive de orice fel.
Tel.: +43 (0)1 360 66-8000
E-Mail: international@pkd.at

 

Centrul chirurgic minimal-invasiv al coapselor
Ofertele noastre cuprind spectrul total al diagnosticului și terapiei afecțiunilor coapselor.
Tel.: +43 (0)1 360 66-8080
E-Mail: international@pkd.at

 

Womens Best Health
Centrul pentru sănătatea femeii si afecțiuni ginecologice al Spitalului Privat Döbling oferă servicii competente și îngrijiri complete sub același acoperiș, pentru femei în toate etapele vieții lor.

Centrul Medical

Însumează cabinetele medicale ale specialiștilor din diferite specialități medicale.

 

 

Tot ce trebuie să faceți este vă adresați spitalelor noastre. Personalul administrativ, cunoscător de limbi străine, inclusiv limba română, vă stă la dispoziție și vă oferă tot suportul necesar.

 

Contactați-ne cu încredere! Acordați-vă o nouă șansă la viață, alături de unul dintre cele mai „sănătoase” sisteme medicale din lume!

 

E: international@pkd.at

E: patricia.davidescu@pkd.at

M: +43 664 142 91 07

Ultimele recomandări de la pacienți:

27-04-2021
Nastase, 49 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Un spital ptr. O viață sanatoada

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare