ROmedic Cabinete medicale Döbling, Viena Cabinete Endocrinologie Endocrinologie Döbling, Viena

Informatii generale pentru pacienti

Informatii generale pentru pacienti
Autor: Patricia Davidescu

Sistemul de sănătate din Austria este clasat printre primele 10 din lume, având în vedere standardele sale ridicate de formare medicală, infrastructură tehnologică, calitatea asistenţei medicale şi disponibilitatea serviciilor pentru pacienţi.

 

A fi etalonul managementului spitalicesc – acesta este obiectivul managementului PremiQaMed. Tratament medical la cel mai înalt nivel, asistenţă medicală competentă, un grad înalt de orientare spre servicii personalizate într-o atmosferă plăcută, reprezintă cheia succesului nostru. Spitalele private PremiQaMed, printre care se numără și Spitalul Privat Döbling, Spitalul Privat Confraternität și Spitalul Privat Goldenes Kreuz lucrează cu o rețea mare de specialiști de top din toate domeniile medicale, pe bază de contract. Vom fi încântați să găsim cei mai buni specialiști pentru problemele dumneavoastră.

 

Personalul nostru, cunoscător de limbi străine, inclusiv limba română, vă va răspunde la toate întrebările medicale și organizatorice privind tratamentul ambulant și spitalizarea. La cerere, vom pregăti un plan de investigații necesare pentru stabilirea diagnosticului, un plan de tratament și o evaluare de preț pentru dumneavoastră. Personalul nostru medical și administrativ este cunoscător de limba engleză. Dacă doriți, putem să organizăm să vă însoțească un traducător de limba română în timpul examinărilor și discuțiilor cu medicii.

 

Spitalele noastre au încheiat acorduri de decontare directă cu mai multe companii internaționale de asigurări, precum BUPA, Van Breda, Allianz Worldwide, HTH Worldwide HTH Geoblue, AXA PPP International, Tokio Marine, Int. SOS, HS Insurance, Seven Corners, Henner-GMC, Sigal, Redbridge, Previmedical, GBG Global Benefits Group precum și cu diferite ambasade..

 

Informații în limba română: 

Spitalul Privat Döbling: international@pkd.at

Spitalul Privat Confraternität: international@pkj.at

Spitalul Privat Goldenes Kreuz: international@premiqamed.at

 

 

Informații în limba engleză: 

Clinica Privată Graz Ragnitz: international@pkg.at

Clinica Privată Wehrle-Diakonissen: international@privatklinik-wehrle.at

 

 

Informații pentru pacienții ce plătesc individual

 

Vă acordăm sprijin, în limba română, legat de orice problema organizatorică sau financiară.

 

Dacă nu aveți o poliță de asigurare ce poate acoperi tratamentele efectuate în spitalele și clinicile private din Austria, va trebui sa plătiți individual. La cerere, suntem dispuși să realizăm o estimare a costurilor. În spitalul nostru puteți plăti utilizând cardurile bancare. Un bancomat este disponibil în zona recepției.

 

PremiQaMed pune accentul pe o calitate înaltă a serviciilor medicale, precum şi pe confortul pacienţilor. Tratamentul individual aplicat fiecărui pacient este pentru noi la fel de important ca şi asistenţa medicală profesionistă.

Un punct cheie al succesului nostru este managementul calităţii şi îmbunătăţirea continuă a serviciilor şi proceselor noastre. În acest scop, suntem supuşi în mod periodic controalelor de audit efectuate de autorităţi independente.

 

Sănătatea dumneavoastră este prioritatea noastră!

 
Programare