ROmedic Cabinete medicale Döbling, Viena Cabinete Remodelare corporală Remodelare corporală Döbling, Viena

Womens's Best Health - Centrul pentru sănătatea femeilor din spitalul Döbling

Womens's Best Health - Centrul pentru sănătatea femeilor din spitalul Döbling
Autor: Patricia Davidescu

Interviu cu directorul medical al spitalului și maternității private Döbling Prim. Univ.-Prof. Dr. Christian Kainz

 

Domnule profesor Kainz, spitalul Privat Döbling a fost extins cu o anexă modernă. Ce noutăţi îi aşteaptă pe pacienţi?

 

Datorită corpului nou construit s-au creat mai multe locuri în secţii, rezerve suplimentare cu un singur pat cu vedere spre grădină, datorită cărora a crescut nu numai capacitatea ci și nivelul de confort pentru pacienţi. 

 

Tematicii "Sănătatea femeii" i se acordă o importanță și mai mare în viitor?

 

Da, cu noul centru „Women`s Best Health“, oferim o paletă holistică de servicii medicale în domeniul sănătăţii femeilor, toate sub același acoperiș.

 

Prin ce se remarcă acest centru „Women`s Best Health“?

 

Prin colaborarea interdisciplinară a unor specialişti renumiţi, avem posibilitatea de a însoţi femeile în toate etapele vieţii acestora. Începând cu planificarea unui copil, a sarcinii, naşterii, ginecologie, sănătatea sânilor și până la menopauză. De asemenea, acordăm o atenţie deosebită medicinii preventive.

În ambulatoriul spitalului beneficiem de cele mai moderne facilităţi de diagnosticare – laborator, mamografie digitală şi densimetrie (măsurarea densităţii osoase). Intervenţiile ginecologice se efectuează tot mai frecvent prin metoda minim-invazivă, ceea ce implică o perioadă mai scurtă de recuperare pentru paciente.  

 

Ce oferte prezintă spitalul dumneavoastră în privința dorinței de a avea copii?

 

Centrul de Fertilitate Döbling este singurul centru din Austria ce cooperează cu o clinică universitară - MedUni Viena. Într-un cadru sofisticat oferim toate terapiile moderne de fertilitate. Datorită Fondului FIV, cuplurile ce dețin asigurare medicală în Austria dispun de o rambursare considerabilă a costurilor.

 

Secţia maternităţii din spitalul privat Döbling se numără printre cele mai populare de acest gen din Austria. Ce schimbări s-au produs aici?

 

Maternitatea a fost complet renovată. Am creat saloane cu un singur pat şi saloane de familie. Principalul nostru obiectiv constă în asigurarea confortului maxim şi a siguranţei pentru mame şi nou-născuţii acestora. În acest scop, acestea beneficiază de o infrastructură medicală de nivel superior.

 

 

Pentru mai multe informații și programări ne puteți contacta la:

 

M: +43 664 142 91 07

E: international@pkd.at

    international@premiqamed.at

 

 
Programare