ROmedic Cabinete medicale Döbling, Viena Cabinete Cardiologie Cardiologie Döbling, Viena

Centrul de Fertilitate Döbling

Centrul de Fertilitate Döbling
Autor: Patricia Davidescu

O nouă secție a spitalului privat Döbling consiliază și asistă cuplurile care nu și-au putu împlini dorința de a avea un copil.

 

Centrul de Fertilitate Döbling reprezintă o colaborare unică în Austria între o clinică particulară și Facultatea de Medicină a Universității Viena.

 

Dorința de a avea un copil are rădăcini adânci în ființa umană. Imposibilitatea îndeplinirii acestei dorințe poate reprezenta o problemă gravă în viața multor cupluri. În Europa centrală infertilitatea afectează fiecare a 5-a până la a 7-a pereche. 

 

O alternativă calificată este reprezentată de Centrul de Fertilitate Döbling:

 

"Echipa noastră este alcătuită din medici, biologi, psihoterapeuți, laboranți și urologi. Împreună am pus la punct un concept complex și modern de terapie care se bazează pe o experiență vastă în domeniu",declară Prof. Univ. Dr. Jirecek, directorul Centrului de Fertilitate Döbling.

 

 

Diagnostic fondat, tratament individualizat

 

În majoritatea cazurilor, infertilitatea se poate trata: la cele mai multe cupluri este suficient un tratament medicamentos, însă uneori, pentru a mări șansele de reușită, sunt necesare intervenții chirurgicale sau înseminarea în vitro.

 

De asemenea, un aspect foarte important este acela de a asista pacienții în grijile și temerile lor. Alături de conceptul terapeutic și asistarea individuală a pacientului, un alt avantaj este acela de a avea renumita Maternitate Döbling în imediata vecinătate a centrului.

 

 

Ofertă de tratament 

 

Caracteristicile tratamentului sunt hotărâte în mod individual, de la caz la caz și depind de premisele de la care se pleacă.

 

Acesta poate avea aproape același rezultat ca si procrearea pe cale naturală, în cazul în care pe parcurs nu apar aspecte neprevăzute. În circa 60% din cazuri, după epuizarea ofertei de tratament, apare graviditatea.

 

Se oferă următoarele terapii:

 

  • Terapia hormonală 
  • Înseminarea intrauterină (IUI) 
  • Biopsia testiculară și aspirația microscopică de spermă (TESE/MESA) 
  • Fertilizarea în Vitro (IVF) 
  • Injecția spermatică intracitoplasmatică (ICSI) 
  • Injecția intracitoplasmatică de spermă selectată morfologic (IMSI) 
  • Crioconservarea 

 

Mai multe informații găsiți la link-ul:

 

 http://www.unserkinderwunsch.at/ro/

 

 

Pentru mai multe informații și programări ne puteți contacta la:

 

M: 43 664 142 91 07 

E: international@pkd.at 

    international@premiqamed.at

 
Programare