ROmedic Cabinete medicale Döbling, Viena Cabinete Reumatologie Reumatologie Döbling, Viena

Institutul de Diagnostic Imagistic și Radiologie Intervențională

Institutul de Diagnostic Imagistic și Radiologie Intervențională
Autor: Patricia Davidescu

Institutul de Diagnostic Imagistic și Radiologie Intervențională cuprinde diagnosticarea și terapia diferitelor afecțiuni prin utilizarea tehnicilor imagistice.

Paleta de investigații medicale se întinde de la inflamații, la leziuni, afecțiuni ale organelor interne și până la tumori. Tulburări funcționale ale sistemului circulator (diverse afecțiuni ale vaselor de sânge, limfatice) pot fi de asemenea diagnosticate prin intremediul tehnicilor imagistice moderne.

 

Paleta de servicii

 

Institutul de Diagnostic Imagistic și Radiologie Intervențională oferă întregul spectru de metode de diagnosticare.

Investigațiile medicale sunt efectuate prin metode de radiografie convențională, inclusiv fluoroscopie, mamografie, CT, RMN și sonografie.

 

În cadrul radiologiei intervenționale oferim o paletă vastă de intervenții, focusul fiind pus pe terapia minim-invazivă a durerii la coloana vertebrală, puncția organelor prin ultrasunete, CT, RMN, marcarea și puncția leziunilor mamare, diverse proceduri intervenționale la sistemul circulator, stabilizarea fracturilor vertebrale prin vertebroplastie/ kyphoplastie.

 

Institutul nostru lucrează cu aparate complet digitalizate, de ultimă generație, care funcționează cu o doză de radiații substanțial scăzute în comparație cu câțiva ani în urmă, astfel încât expunerea la radiații este pe cât posibil redusă. 

Noile sisteme de investigație sunt mult mai precise asupra dignosticului și contribuie, prin un timp de examinare mult mai scurt, considerabil la confortul pacienților noștri.

 

 

Tehnici de investigație medicală

 

  • Radiografie digitală/ Fluoroscopie 
  • Mamografie digitală 
  • Ecografie 
  • CT 
  • RMN 
  • DEXA - Osteodensitometrie 
  • Terapia minim-invazivă a durerii 
  • Paletă vastă de Histologie 

 

 

Pentru mai multe infromații și programări ne puteți contacta la:

 

M: +43 664 142 91 07

E: international@pkd.at

    international@premiqamed.at

 
Programare