ROmedic Cabinete medicale Döbling, Viena Cabinete Flebologie Flebologie Döbling, Viena

Centrul de Medicină Preventivă

Centrul de Medicină Preventivă
Autor: Patricia Davidescu

Centrele de Medicină Preventică din cadrul spitalelor private Confraternität și Döbling au un renume în domeniul medicinii preventive.

 

Programele noastre de prevenție se bazează pe cercetările medicale curente. Structura modulară a programelor permite adaptarea pe fiecare caz individual a investigațiilor medicale suplimentare necesare. Medici de specialitate din toate disciplinele medicale garantează servicii medicale la cel mai înalt nivel.

 

În centrele de medicină preventivă special amenajate, vă oferim pe lângă servicii medicale de o înaltă calitate și o atmosferă plăcută, o organizare efeicientă cu timp de așteptare minimal.

 

Pe baza rapoartelor dumneavoastră medicale, experții noștri vă consiliază, în cadrul interviului final după ce investigațiile medicale aferente modulului preventiv au fost efectuate, asupra diagnosticului, în cazul în care se dovedește prezența unei afecțiuni, precum și asupra diferitelor terapii suplimentare și modalități de menținere a stării de sănătate.

 

 Pentru o calitate mai bună a vieții vă oferim următoarele Module de Check-Up:

 

Module de Check-Up pentru persoane private

Module de Check-Up pentru companii

 

 

Informații detaliate asupra modulelor de Check-Up pentru persoane private, găsiți în rubrica Informații pentru pacienți sub articolul "Investigații medicale preventive - Module de Check-Up"

 

 

Pentru mai multe informații și programări ne puteți contacta la:

 

M: +43 664 142 91 07

E: international@pkd.at

    international@premiqamed.at

 

 
Programare