ROmedic Firme medicale Aparatura si consumabile Stomatologie

Pana in ziua de azi pacientului i se atragea atentia de a avea o igiena mult mai buna decat inainte de a i se insera implantul dentar, dar nu i se spunea nimic despre cresterea calitatii colagenului osului maxilar deoarece nu existau in stomatologie astfel de dispositive medicale cu efect asupra osului maxilar .

 

Odata cu aparitia Electronic Stem Generator putem oferi pacientilor instrumentul cu care sa isi imbunatateasca ei insusi elementul critic pentru succesul implantelor dentare – calitatea colagenului din osul in care specialistul va insera un dispozitiv din Oxid de Titan care este pasiv si doar asteapta asteapta sa fie colonizat de celule si diverse tipuri de colagen din osul pacientului. Simpla inserare a implantului nu este partea cea mai importanta in integrarea si mai ales mentinerea implantului pentru un timp indelungat.

 

Cand vorbim despre mentinerea implantului trebuie sa tinem cont ca acesta este o retentie permanenta pentru alimente iar putrezirea acestora genereaza niste toxine care duc la resorbtia osului din jurul implantului. Si daca la acest adevar adaugam si imbatranirea pacientului care genereaza reducerea fenomenelor naturale de producere de celule osoase noi si de ranforsare a colagenului osos, devine evident ca pacientul este cel care trebuie sa initieze o actiune pentru a si mentine implantele deja inserata. El trebuie sa constientizeze ca impreuna cu metodele de igienizare clasice trebuie sa utilizeze o data la cativa ani cure de 50 sedinte cu Electronic Stem Generator pentru a si mentine calitatea osului maxilar in care sunt implantati si dintii si implantele in cavitatea bucala chiar daca in mod realist nu va reusi eficient nici igienizarea perfecta a zonei de sigilare biologica a implantelor, nu se poate lasa nici de fumat si nici nu poate incetini fenomenul de imbatranire.

 

Cu ajutorul terapiei de restabilire a câmpului electromagnetic, țesuturile de susținere a dinților vor fi regenerate printr-un mecanism natural și atraumatic!

 

Garantăm păstrarea dinților care au în momentul începerii tratamentului o implantare osoasă de minim 5 mm, cu condiția că pacientul să urmeze programul de menținere recomandat de noi. Deoarce parodontoză este o boală care recidivează în funcție de sănătatea dvs orală și generală există posibilitatea ca la câțiva ani să fie necesară realizarea unui nou tratament de întreținere.

 

    

Recomandări produse:

Electronic Stem Generator Electronic Stem Generator

În ciuda numeroaselor tratamente stomatologice existente pe piață și a campaniilor de educare referitoare la menținerea igienei orale, pierderea osoasă constituie o problemă...