ROmedic Cabinete medicale Timișoara Cabinete Psihoterapie Psihoterapie Timișoara

Bine ați venit!

 

Numele meu este Dalia Stoia, sunt doctorand în psihologie, psiholog clinician și psihoterapeut acreditat de Colegiul Psihologilor din România, respectiv de Asociația de Terapie Familiala și de Cuplu, mă bucur să vă cunosc și vă mulțumesc pentru vizită!

 

Probabil că drumul care v-a adus până la mine a devenit unul plin de greutăţi și că simțiți că în continuarea acestuia, până spre vremuri mai bune, v-ar prinde bine cât mai multă înțelegere, ascultare, speranță, încurajare şi căldură umană. Poate că acest drum vă face să vă simțiți - trist/ă, neliniștit/ă, lipsit/ă de energie, îngrijorat/ă și poate că relațiile pe care le aveți cu cei din jur nu mai sunt nici ele cum au fost. Poate că toate acestea vă fac să vă simțiți descumpănit/ă şi fără speranţe, însă până la urmă viața este un drum cu suișuri și coborâșuri. În fiecare clipă avem dreptul, libertatea şi puterea (chiar dacă credeţi că aţi pierdut-o, ea este acolo) să facem un pas diferit. În orice clipă putem alege să facem un pas spre propria persoană.

 

Experiența acumulată încă de timpuriu din voluntariat și practică profesională desfășurată atât cu copii cât și cu adulți, dar mai ales pasiunea pentru psihologie și iubirea pentru oameni mă fac să cred că vă pot însoți pentru o bucată de drum, până spre acele vremuri mai calde şi mai senine.

 

Sper ca în curând să ne cunoaștem personal într-o primă ședință! Până atunci vă las cu o poveste:

 

Un rege puternic, cârmuitor al unui regat întins, avea puteri atât de mari, încât îi putea chema în slujba sa pe cei mai înțelepți dintre oameni. Într-o zi, regele era descumpănit și tulburat, așa că i-a chemat pe toţi înțelepți din regat. Le-a spus că simte nevoia irezistibilă de a avea un anume inel, un inel care să-i îngăduie să fie fericit și liniștit.

Trebuie să pun mâna pe inelul acela, a spus el, inelul care îmi va aduce bucuria în suflet atunci când sunt supărat și care în egală măsură trebuie să mă întristeze, dacă îl privesc atunci când sunt fericit.

Înțelepții au meditat profund s-au sfătuit între ei și în cele din urmă s-au decis în privința însușirilor inelului care să fie pe măsura dorinței regelui. Și așa au făurit ei un inel pe care erau gravate cuvintele: „Și asta va trece!”

(poveste arabă)

 

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare