Scopul psihoterapiei este să vindece durerile din trecut pentru ca noi să putem trăi liberi și împliniți în prezent. Prin psihoterapia AT se poate aborda o plajă largă de probleme și dificultăți în care te-ai putea regăsi, precum problemele de relaționare, de comportament, depresie sau anxietate.
ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Psihoterapie Psihoterapie Bucuresti

În psihoterapia AT (prin Analiză Tranzacțională) călătorim împreună între prezent și trecutul tău pentru a descoperi și lucra la scenariul tău de viață. Ne uităm la tiparele de simțire, gândire și comportament care îți creează dificultăți în prezent și lucrezi la a le transforma sau schimba astfel încât să îți construiești modul de a fi în lume pe care ți-l dorești. 

 

Cum poți ști dacă ai putea avea nevoie de terapie? Poate cel mai simplu spus e că ai nevoie de terapie atunci când ceva îți îngreunează traiul de zi cu zi la un nivel profund; atunci când simți că „târâi” după tine o problemă care tot apare în una sau mai multe arii ale vieții tale, cauzându-ți suferință. Iată și câteva indicii mai concrete: 

  • > ai dificultăți în relații - de exemplu nu reușești să rămâi într-o relație de cuplu, deși îți dorești una sau ai adunat deja o serie de relații desfășurate dureros.

  • > ai trecut, recent sau nu, printr-o experiență dureroasă, dificilă, care te-a marcat profund și simți că ai rămas blocat(ă) acolo.

  • > ai o stare generală de „ne-bine”, poate simți că pierzi controlul sau nu mai știi cine ești. 

  • > te confrunți cu depresie sau anxietate.

Scrie-mi să-mi povestești despre problema ta. La prima ședință vom discuta despre nevoile tale, despre câteva aspecte ale istoricului tău, dar și despre ce curiozități ai despre psihoterapie, Analiza Tranzacțională, sau despre mine. La finalul primei ședințe decidem împreună dacă vom continua împreună. Iar dacă da, ne pornim la drum! 

 

Eu am ales Analiza Tranzacțională pentru că este o abordare terapeutică flexibilă, putând fi atât de structurată pe cât simt nevoia clientul și terapeutul, cu concepte și modele pe care tu însuți le poți „lua acasă” din ședințele noastre și aplica. Includ în practica mea integrarea experiențelor somatice și grija de sine prin mindfulness și nutriție, astfel încât tu să îți poți alimenta procesul de dezvoltare din mai multe unghiuri. 

 

Te invit să ne cunoaștem!

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare