ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Tehnică dentară Tehnică dentară Bucuresti

NON STOP CHIAR SI IN PERIOADA SARBATORILOR - MEDIC DE GARDA PERMANENT - STOMATOLOGIE NON STOP IN TOATE CLINICILE STEPHANIE‘S
www.mediculstomatolog.ro
Clinica stomatologica cu 4 sedii:
1.  in sectorul 6 langa AFI Palace Cotroceni Mall, cu program NON STOP;

2.  in sectorul 4 langa metrou C.Brancoveanu , cu program NON STOP;

3.  in sectorul 3 langa metrou N. Grigorescu, cu program NON STOP;
4. in sectorul 1 langa Piata Domenii, cu program NON STOP;


Toate clinicile au program NON STOP pentru a fi in permanenta alaturi de voi.
Serviciile pe care noi le oferim sunt foarte complexe, începând cu simplele "plombe" şi mergând până la cele mai noi metode privind implantologia moderna. Toate acestea cuprinzând tratamente ale cariilor, ale infecţiilor în sfera buco-maxilo-facială, ale gingiilor şi osului adiacent, rezolvarea celor mai complexe situaţii de lipsă ale dinţilor prin lucrări: coroniţe, punţi, mai puţin confortabilele proteze dar şi inegalabilele implanturi. Iar la sfârşit, dar nu în cele din urmă, cosmetica dentară, un domeniu relativ necunoscut multora, prin care se corectează sau se înbunătaţeşte fizionomia prin intervenţii neinvazive sau miniminvazive asupra smalţului dentar.
Toate acestea pentru ca tu, dragul nostru pacient, să beneficiezi de cele mai bune condiţii de tratament, de cadre medicale calificate, de cele mai noi tehnici de tratament, de cele mai noi şi mai performante materiale şi echipamente şi, în primul rând, de toată atenţia pe care o meriţi.
Ceea ce noi ne propunem este în primul rând să prevenim şi apoi să tratăm. Din păcate, în general oamenii vin la medic atunci când au o problemă destul de gravă, în special atunci când durerea nu mai cedează la nici o pastilă sau atunci când începe să se umfle obrazul. Noi spunem asta după mai mulţi ani de experienţă în stomatologia de urgenţă. Această experienţă ne-a ajutat să-i înţelegem pe pacienţii care se prezintă cu urgenţe stomatologice, să înţelegem nevoile pe care aceştia le au şi în acest sens să ştim cum să-i primim, să le vorbim şi să-i tratăm astfel încât să îndepărtăm rând pe rând, toate temerile şi reţinerile pe care aceştia le au faţă de medicul stomatolog.

Ultimele recomandări de la pacienți:

21-08-2019
Luca Cătălina Ștefania, 34 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Dr. Isabelle Teodorescu este un om minunat și un foarte bun profesionist. E primul stomatolog la care merg de drag. Va mulțumesc.

03-02-2019
Militaru, 35 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Cei mai profesioniști doctori

08-12-2017
Măndică Alina Loredana, 51 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Mulţumiri doamnei doctor Diana Edrenicov!
Profesionalismul rar intâlnit, seriozitatea şi amabilitatea dumneaei m-au facut să vin la cabinet de fiecare dată cu placere (şi au fost destul de multe vizite...).
Felicitări întregii echipe pentru grija şi respectul faţă de pacienţi!
Am numai cuvinte de laudă şi îi recomand cu multă căldură.


Toate recomandările

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare