ROmedic Cabinete medicale Tg-Mures Cabinete Chirurgie maxilo-facială Chirurgie maxilo-facială Tg-Mures

Cabinetul asigura servicii medicale stomatologice, punctul forte al acestora fiind reprezentat de tratamentele chirurgicale. Implantologia orala si chirurgia parodontala regenerativa ocupa un loc important.


Experienta profesionala a medicului in interventiile chirurgicale, dobandita in cadrul chirurgiei oro-maxilo-faciale, face ca rata succesului in interventiile chirurgicale( parodontale, implantologie) sa fie la nivelul celei din literatura de specialitate internationala.


Succesul in aceste interventii este asigurat de:
-folosirea metodei de identificare a microorganismelor patogene care pot cauza distructii parodontale pe baza examenului ADN, din saliva pacientului
-folosirea noii tehnologii A-PRF care grabeste semnificativ timpul de vindecare postoperatorie si stimuleaza procesele regenerative

 

Pentru o mai buna colaborare si intelegere a tratamentului care va urma, se aloca timp suficient pentru a explica pacientului fiecare etapa de tratament prin imagini iconografice, filme, cu ajutorul calculatorului.


Aparatura, materiale de ultima generatie, consumabile de unica folosinta, proceduri de sterilizare la cele mai ridicate standarde pot fi regasite in acest cabinet.

Ultimele recomandări de la pacienți:

20-12-2016
Nagy Gabriella, 40 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Medic cu experienta, si amabil si o lucrarea de care sunt foarte mandra

16-05-2016
Liana, 58 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Competenta, profesionalism, amabilitate, discretie, zambet

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare