ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Dermatologie estetică și cosmetică medicală Dermatologie estetică și cosmetică medicală Bucuresti

Având o istorie de 5 ani în tratamente estetice și peste 30.000 de paciente mulțumite, Swiss Clinics este una dintre cele mai importante clinici de profil din România, care a cunoscut în acești ani o dezvoltare rapidă la nivel național, cu o echipa multidisciplinară formată din 20 de medici, ce acoperă specializări precum chirurgie plastică, anestezie, dermatologie, chirurgie buco-maxilo-facială, stomatologie, estetică dentară.

Profesionalismul echipei de medici garantează o experiență pozitivă în orice tratament sau intervenție, bazată pe consilierea pentru găsirea celei mai bune opțiuni pentru fiecare pacient.

Cu o investiție în valoare de 800 de mii de euro, clinica  Swiss deține propriul bloc operator dotat cu aparatură de ultimă generație, ce asigură desfășurarea intervențiilor chirurgicale la cele mai înalte standarde tehnologice și de siguranță. Blocul operator este completat de saloane pentru spitalizare, cu un design modern.

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare