ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Chirurgie plastică-estetică-reconstructivă Chirurgie plastică-estetică-reconstructivă Bucuresti

Povestea Swiss EstetiX a început în urmă cu 3 ani, când datorită pasiunii pentru frumos, fondatorul Valentin Burada a hotărât să pună bazele unui concept strâns legat de domeniul medicinii estetice invazive și non-invazive, care să ofere posibilitatea tuturor să se simtă mai bine în pielea lor și mai încrezători.


Așa a luat naștere clinica Swiss EstetiX, care a reușit să facă fericite peste 20.000 paciente, reușind să ne facă să ne dorim mai mult și să progresăm în fiecare zi. Datorită pasiunii și muncii neîntrerupte, am obținut în anul 2017 premiul pentru “Ascensiunea anului în estetica” în cadrul Bucharest Fashion Week. Nu ne-am oprit aici. Swiss Estetix a reusit sa se remarce in continuare în domeniul esteticii cu o serie de proceduri aduse, în premieră în România, printre ele numarandu-se: Mărirea sânilor și feselor fără operație(AquaFilling) si lunch break therapy.


Mai mult de atât, pacientele au la dispoziție o gamă variată de proceduri pentru care pot opta, începând cu cele non-chirurgicale, care durează foarte puțin (între 15 și 30 de minute în funcție de tehnica pentru care au optat) și sunt nedureroase, până la proceduri chirurgicale, aici incluzând mărirea sânilor și feselor prin diverse metode, realizate de către cei mai buni medici.


Medicii Swiss EstetiX, o echipă de specialiști foarte bine pregătiți, participă constant la congresele internaționale de Estetică și medicină Anti-Aging, aducând cele mai noi tehnici, produse și servicii estetice, special pentru pacientele noastre.


Referitor la premiile câștigate, putem spune că pacientele au fost fericite datorită faptului că procedurile care au la bază injectarea cu acid hialuronic sau botox sunt nedureroase și nu necesită perioadă de recuperare. Mai mult chiar, cele mai multe dintre ele au efect imediat și apropiații vor observa o schimbare pozitivă imediat. „Folosirea acidul hialuronic și a botoxului într-un mod temperat, sub supravegherea unui medic, după un plan de tratament, este cea mai bună soluție pentru femei de orice vârstă. La Swiss EstetiX știm și că o intervenție de succes este aceea în urmă căreia schimbarea este evidentă, dar fără a identifica neapărat zona asupra căreia s-a intervenit”, a declarat Valentin Burada.

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare