ROmedic Cabinete medicale Constanta Cabinete Psihoterapie Psihoterapie Constanta

Iubesc oamenii si consider ca acestia detin multe abilitati, dar le lipsesc curajul si increderea in sine.

 

Cabinetul ofera sericii psihologice persoanelor care doresc sa se dezvolte personal, celor care urmaresc optimizarea personala, persoanelor care au suferit pierderi, persoanelor lipsite de resurse personale si care prezinta unul dinurmatoarele semne ale unei potentiale tulburari psihice: tristete prelungita, depresie, sindrom maniaco-depresiv, atacuri de panica si fobii, anxietate, etc.  Cabinetul ofera, de asemenea, servicii psihologice pentru copiii cu dizabilitati, ADHD, tulburari din sfera AUTISM-ului,  depresie severa, psihoze, nevroze, persoanelor cu probleme din sfera sexualitatii, terapie de cuplu, terapie si consiliere maritala, terapia dependentelor de alcool, tutun, droguri.

 

Psihologia clinica este o ramura a psihologiei care studiaza, evalueaza si trateaza persoanele cu probleme sau tulburari psihologice. Aceasta ramura a psihologiei utilizeaza principiile psihologice cunoscute pentru a ajuta oamenii sa faca problemelor relationale, emotionale, fizice aparute de-a lungul vietii.

 

Psihoterapia 

Prin psihoterapie se înţelege, conform specificaţiilor Asociaţiei Europene de Psihoterapie (European Association of Psychotherapy - EAP), o disciplină stiinţifică de sine stătătoare ce tratează, într-o manieră cuprinzătoare şi planificată, disfuncţii, suferinţe, tulburări de comportament şi boli datorate unor cauze atât psiho-sociale, cât şi psihosomatice. În aceste cazuri, tratamentul este realizat cu ajutorul unor metode stiinţifice psihoterapeutice şi non-medicale sau non-chimice, în cadrul unei relaţii terapeutice dintre una sau mai multe persoane tratate şi unul sau mai mulţi psihoterapeuţi formaţi într-o manieră generală şi specială.

Obiectivele unui astfel de tratament sunt de a ameliora sau elimina simptomele, de a favoriza modificarea tiparelor comportamentale, a atitudinilor şi relaţionărilor perturbate, şi a procesului de maturizare, de dezvoltare şi a stării de bine fizic şi mental a persoanei. Psihoterapia include cunoştinţele generale stiinţifice psihoterapeutice, precum şi şcoli psihoterapeutice, cum ar fi: psihoterapia psihanalitică, sistemică şi familială, cognitivă şi comportamentală, şi umanistă.

Persoana calificată pentru practicarea psihoterapiei va deţine titulatura de psihoterapeut.
 
Psihopedagogia speciala
Psihopedagogia speciala este o stiinta care se ocupa de persoanele cu dizabilitati, de studiul particularitatilor psihice, de instructia si educatia lor, de modalitatile corectiv recuperative pentru valorificarea potentialului uman existent si formarea personalitatii acestora in vederea integrarii socio-profesionale cat mai adecvate.

Ultimele recomandări de la pacienți:

21-04-2018
Marius Daniel, 18 ani

Părerea generală: Mulțumit

Un Psiholog cu o experiență în domeniu care oferă siguranță.incredere .stima respect.Un om implicat în tot ce face merita sa luati legătură cu dânsa Va mulțumesc!

21-04-2018
Toia Carmen, 33 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare