Probabil ai auzit că nu poți servi pe cineva dintr-un vas gol... Acelasi principiu se aplică și nouă, oamenilor. Nu prea putem fi de folos nouă și celor din jur dacă nu suntem plini de emoții și gânduri sănătoase. E momentul să îți verifici „vasul interior” și să adaugi acestuia ce ai nevoie, prin sesiuni terapeutice.
ROmedic Cabinete medicale Cluj-Napoca Cabinete Psihoterapie Psihoterapie Cluj-Napoca

Tu cât de bine îți cunoști mintea?

Mintea noastră e un tărâm nemărginit, deseori straniu și fascinant, pe care Psihologia îl explorează de ceva timp... 

Pentru a face mai multă lumină în interiorul universului nostru psihologic, vă propun acum să parcurgem împreună o nouă aventură de explorare și creștere personală.

O călătorie ghidată de studii validate științific și cercetări minuțioase din care derivă practici ușoare, la îndemână fiecăruia dintre noi... Practici și tehnici testate, verificate și a căror eficiență este testată pe propria piele.  Indiferent că te găsești acasă, la serviciu sau în alt context social, tu ești una și aceeași persoană. Meriți să îți dai încă o șansă de a cunoaște ceva nou și folositor despre tine.

 

După aceste noi vremuri, încărcate cu incertitudine și provocări, o mână de ajutor specializat te poate ajuta nu doar să supraviețuiești, ci chiar să funcționezi mai bine decât înainte. Haide să vedem despre ce e vorba și să mergem înainte, mai rezistenți. 

 

Te invit la sesiuni de evaluare psihologică, în urma cărora intervențiile terapeutice vor fi mai eficiente.

 

Cu ce pot fi de folos?

- evaluare psihologică (teste validate științific, discuții active)

- psihoterapie (exerciții și tehnici personalizate)

- consiliere psihologică

- autocunoaștere și optimizare personală

 

 

 
Programare