Construim comunități de încredere pentru toate vârstele Conectăm familii care au nevoie de sprijin la domiciliu cu îngrijitori de încredere și cu experiență.
ROmedic Cabinete medicale Timisoara Cabinete Recuperare medicală, kinetoterapie, fizioterapie, reabilitare Recuperare medicală, kinetoterapie, fizioterapie, reabilitare Timisoara
Mulți dintre noi suntem prinși cu lucrul sau locuim departe de părinți. Europa va avea nevoie de 1,5 milioane de îngrijitori până în 2060, care să ajute persoanele în vârstă să aibă o bătrânețe demnă în confortul propriilor case. Totodată, în fiecare comunitate, oameni în prag de pensionare își doresc să continue să muncească. Au o experiență bogată de viață și mulți chiar au lucrat ca și îngrijitori, dar le e greu să își găsească ceva potrivit datorită vârstei.
The Care Hub este platforma care conectează familii care caută îngrijitori de încredere pentru cei dragi cu persoane mai în vârstă, cu experiență și verificați riguros.
 
Misiunea noastră este de a construi comunități de încredere, pentru toate vârstele.
Facem acest lucru oferind oportunități de muncă demnă și un venit în plus oamenilor peste 50 de ani, cu experiență de îngrijire și care îți doresc să fie activi. Ajutăm în acest fel familiile care locuiesc departe sau sunt ocupate să ofere părinților o bătrânețe demnă, și să facă acest lucru în siguranță, rapid și de oriunde s-ar afla.

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare