ROmedic Cabinete medicale Bistrita Cabinete Psihoterapie Psihoterapie Bistrita

Cu ce te pot sprijinii?

Te astept la cabinet pentru a gasi impreuna, prin teste specializate si acreditate de Colegiul Psihologilor din Romania exact problema care ne impiedica sa traim frumos si natural la un anumit moment al vietii noastre si sa descoperim metodele de coping sau adaptare la acestea.

 

Din punctul meu de vedere este ceea ce face o persoana cand vrea sa rezolve o problema. Cauta solutii. Eu sunt convins ca tu asta faci aici. Cauti solutii la ceva ce iti creaza un dezechilibru. Ceva care face linia vietii tale sa fie cu pulsatii – sus / jos. Dar daca ne gandim bine, linia aceasta asa este reprezentata pe toate aparatele de specialitate. Este deci o normalitate. Viata nu este un process linear. Avem momente cu suisuri si coborasuri.

“Merg la psiholog” nu mai este de mult un subiect tabu. Nu este nici o moda. Este modalitatea de adaptare la stilul de viata tot mai alert cu care ne confruntam. Tot ce ni se intampla este un raspuns la ce ni se intampla . Si tot ce ni se intampla poate fi folosit spre binele nostru sau dimpotriva.

 

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare