Tinerețe fără bătrânețe și viață fără de moarte. Webinar Online cu Dr. Ina Silva

120 lei
Anunț publicat de: Silva (Stoicovici) Alina - Cabinet de Homeopatie
Locație: ONLINE, Platforma ZOOM (Bihor)
Telefon: 0727708365
Data: 02-07-2024

Când ne întâlnim?
30 Iulie 2024
19:00-22:00


Unde ne întâlnim?
ONLINE, Platforma ZOOM

 

Înscriere:

https://alexaevent.ro/evenimente/tinerete-fara-batranete-si-viata-fara-de-moarte-webinar-online-cu-dr-ina-silva/

 

Din cele mai vechi timpuri oamenii au fost preocupați de ideea de nemurire… tinerețe fără bătrânețe și viață fără de moarte și mai presus de toate de FRUMUSEȚE. Au căutat căi, metode, mijloace de menținere a tinereții și/sau reîntinerire, mai ușoare, mai facile sau mai complicate, ajugând în cele din urmă la concluzia că frumusețea se manifestă din interior și se arată pe chip și trup, asemenea și tinerețea.

Drumul este complicat, necesitâd răbdare și perseverență de zi cu zi, începând de la o vârstă fragedă și pregătind terenul ca și pentru o sămânță care o pui în pământ. Aceasta necesită să o pui în pământ fertil, să o uzi și să o îngrijești cu iubire zi de zi pentru a te bucura de roadele ei la maturitate.

Tinerețea înseamnă vitalitate, pentru a avea vitalitate este necesar ca toate componentele ființei să devină și să se mențină curate, centrate, aliniate, în pace și armonie cu ele însele și unele cu altele.

Imi doresc ca Webinarul să fie cat mai util de aceea îl voi împărții în 3 subiecte mari pt o mai bună înțelegere :

1.Corpul fizic
*rutina de practici simple de detoxifiere zilnică și drenaj limfatic.
*cum menținem sănătatea principalelor organe de eliminare ficat, rinichi, intestine?
*practici fizice pentru revitalizarea corpului.

2.Emotiile
*importanta unui psiho-emoțional echilibrat.
*relația dintre emoții și organe-tehnica ,,surâsului interior”

3.Suflet
*Si sufletul are nevoie de hrana-ce bucura sufletul?
*Cum devenim întregi?
Primul pas spre menținerea tinereții-sădirea semințelor pentru vitalitate

Încheiere- Putem trece conștient prin moarte?

 

Dr. Ina Silva
De peste 25 de ani dr. Ina Silva ajuta oamenii de toate vârstele în redobândirea sănătății pe toate planurile prin metode naturiste, holistice si integrative.
Inca din anii de școală a ales sa fie medic considerând ca poate contribui la vindecarea reala a oamenilor prin medicina alopata, dar a constatat ca e posibila doar ameliorarea simptomelor. Astfel a început să caute alte căi, alte răspunsuri, alte soluții, inițial cu pași mici, temători, neîncrezători, fiind formată la școala de medicina alopată, bazată pe studii si cercetări științifice.
Preocupată de cum apare boala si cum se poate vindeca în totalitate dr. Ina Silva s-a dedicat găsirii de soluții viabile, practice și aplicabile tuturor oamenilor. Si astfel a descoperit că se poate și altfel, mai simplu si mai profund, dar foarte logic și apropiat de ceea ce suntem cu adevărat ca întreg: corp fizic, minte, emoții, suflet…pentru ca omul nu este doar o mașinărie performanta ci e mai mult decât ansamblul “pieselor” sale, este un întreg format din miliarde de bucățele și în același timp o fărâmă dintr-un TOT mult mai mare cu care suntem în permanenta interacțiune.
Astfel, în urma experienței obținute de-a lungul anilor, dr. Ina Silva si-a format o metoda proprie si eficienta de tratare a bolilor, apoi de menținere a stării de sănătate până la adânci bătrâneți și trecerea conștienta prin moarte.

 

Odată realizată plata, veți primi pașii pentru a putea participa la webinar
IMPORTANT! Accesul la seminar se face video și audio pentru o interacțiune maximă între trainer și participanți. Condiții minime pentru a participa:
• conexiune internet bună și foarte bună
• preferabil acces de pe laptop, dar se poate și de pe telefon
• camera și microfon – pot fi de la calculator/telefon ideal ar fi sa fiți la calculator pentru și cât mai comozi se va instala aplicația pentru a putea să ne vedem cu toții și să ne auzim. Dorința noastră este să avem contact în timp real, video și audio.